Kafadz
|
2015-08-24, 23:09 Biurko dla syna?
|
|
Hej. Akurat moje pytanie będzie na czasie, bo zbliża się wielkimi krokami wrzesień i jesetśmy z żoną na dogadaniu ostatnich spraw związanych z wyprawką naszego dziecka do pierwszej klasy. Zostało nam jedynie biurko na którym będzie odrabiał lekcje. I tu chciałbym się was zapytac czy moglibyście mi kogoś sprawdzonego polecić? Nie chcę płacić za biurko 80zł by po roku rozleciało. Wolę zainwestować kilkaset złotych i mieć już coś trwałego na lata. Czekam na wasze propozycje, może to być sklep internetowy
|
|
|
|
Reklamy
|
|
Partyjkut
|
2015-08-26, 12:16 Biurko dla syna?
|
|
A nie myślałeś może o jakimś stolarzu, który zrobiłby Wam biurko na zamówienie? Ja dwa lata temu takie nabyłem i jestem zadowolony. Mogłem ustalić sam jakie mają być wymiary, jak ma dokładnie wyglądać i dzięki temu komponuje się z innymi meblami w pokoju i jest wpasowane w przewidziane dla niego miejsce. Ze sklepami internetowymi nie miałem do czynienia w tej płaszczyźnie więc ciężko mi coś doradzić.
|
|
|
|
olnok
|
2015-08-31, 07:55 Biurko dla syna?
|
|
Nie piszesz skąd jesteś więc trudno tak polecić. My część mebli robiliśmy u stolarza, a część zamawialiśmy właśnie przez internet. I jesteśmy zadowoleni. Zazwyczaj mieliśmy upatrzone coś i szukałam taniej i nawet kilkaset złotych dało się zaoszczędzić. Jeśli tylko moge coś poradzić to ubezpiecz przesyłkę, bo nam raz firma kurierska zniszczyła i na szczęście mieliśmy ubezpieczenie.
|
|
|
|
Luka
|
2015-08-31, 16:33 Biurko dla syna?
|
|
Ja nie radzę brać pierwsze lepszego biurka ze sklepu meblowego. Moje własne doświadczenia wykazują, że takie biurka z sieciówek szybko się zużywają, rysują się, okleina szybko odchodzi. Lepiej poszukać w jakimś bardziej specjalistycznym sklepie. Ja kupiłam dwa biurka tutaj http://akma-niedomice.pl/14-biurka i sprawdzają się bardzo dobrze. Jak na razie dzieci nie dały ich zniszczyć
|
|
|
|
Juno
|
2015-08-31, 20:34 Biurko dla syna?
|
|
Dobrze byłoby, gdyby takie biurko "rosło" razem z naszym dzieckiem, czyli, żeby posiadało możliwość regulowania wysokości. Wbrew pozorom, nie tylko krzesło regulujemy do wysokości dziecka, ale również biurko. Te z podanego linku wyglądają na całkiem solidne, rzeczywiście, nie ma sensu kupowanie czegoś taniego, co nie przetrwa roku szkolnego.
|
|
|
|
ZarzadzajGIP
|
2015-09-03, 03:34 Biurko dla syna?
|
|
Dobrym pomysłem jest wykonanie biurka przez dobrego stolarza, wtedy mamy pewność, że jest porządne. Powinni mieć regulowaną wysokość, tak aby można je było dostosować do stale rosnącego dziecka.
|
|
|
|
magdan90
|
2022-04-22, 13:00 Biurko dla syna?
|
|
Sprawdzałeś ofertę producenta Klupś? Mają śliczne i co ważne bezpieczne meble dziecięce.
|
|
|
|