employeer
|
2015-04-14, 21:06 Czy istnieją bezpłatne szkolenia? Gdzie ich szukać?
|
|
Witam wszystkich!
Ja mam dość nietypowe pytanie, ale mam nadzieję, że coś mi doradzicie Chciałbym poszerzyć swoje kompetencje z zakresu marketingu, zdobyć jakieś nowe doświadczenia, pogłębić obecną wiedzę, w związku z tym szukam szkoleń związanych z tym tematem. Miasto, z którego pochodzę, to Katowice, dlatego interesowałoby mnie coś w tym rejonie Jeśli się da, fajnie by było, żeby szkolenia były bezpłatne Może ktoś z Was polecić coś sprawdzonego? Czym się kierować przy wyborze takiego szkolenia?
|
|
|
|
Reklamy
|
|
gurgii
|
|
|
|
bienkas
|
2015-04-16, 10:06 Czy istnieją bezpłatne szkolenia? Gdzie ich szukać?
|
|
Hej, jeśli nie pracujesz to może Urząd Pracy. Dodatkowo poszukaj szkoły bądź kursów w internecie. Tylko wiadomo będą już płatne. Jeśli natomiast pracuje to może pogadaj z szefostwem o jakimś szkoleniu. Przecież robisz to również dal firmy:)
|
|
|
|
employeer
|
2015-04-17, 15:40 Czy istnieją bezpłatne szkolenia? Gdzie ich szukać?
|
|
Gdzie lepiej szukać takich kursów? W internecie, w pobliskich szkołach czy może w firmach stacjonarnych? Kompletnie nie wiem jak się za to zabrać, a naprawdę bardzo bym chciał się realizować, pogłębić swoją wiedzę i to jak najszybciej... Na co powinienem zwrócić uwagę przy wyborze takiego szkolenia? Nie chciałbym się przecież wpakować na minę. Możecie mi pomóc?
|
|
|
|
ron
|
2016-04-30, 16:33 Czy istnieją bezpłatne szkolenia? Gdzie ich szukać?
|
|
Według mnie warto przeglądać strony firm szkoleniowych, niektóre z nich mają także działy poświęcone bezpłatnym kursom, jakie aktualnie się odbywają. U nas były organizowane szkolenia przez tę firmę, mają dobrych trenerów, także mogę polecić, są to zajęcia przeznaczone dla przedsiębiorstw.
|
|
|
|
mirja
|
2016-05-03, 20:29 Czy istnieją bezpłatne szkolenia? Gdzie ich szukać?
|
|
Przez internet - na youtube poszukaj. Szkoda czasu na jakieś stacjonarne.
|
|
|
|
murdoch
|
2016-05-04, 02:42 Czy istnieją bezpłatne szkolenia? Gdzie ich szukać?
|
|
Grupy na Facebook
|
|
|
|
getsmile
|
2016-05-05, 08:51 Czy istnieją bezpłatne szkolenia? Gdzie ich szukać?
|
|
Internet! Ewentualnie może znajdziesz coś przez Urząd Pracy.
|
|
|
|
Szeplo
|
2016-05-13, 11:34 Czy istnieją bezpłatne szkolenia? Gdzie ich szukać?
|
|
Zamiast szukać bezpłatnych szkoleń, ten czas zainwestuj w pracę, by zarobić na SOLIDNE szkolenie. Jeśli szkolenie typu nauka programowania jest w dobrej szkole, to jest warte każdych pieniędzy. Tu nie powinno się patrzeć na cenę.
|
|
|
|
Kasior10
|
2016-05-31, 08:20 Czy istnieją bezpłatne szkolenia? Gdzie ich szukać?
|
|
Cześć, pewnie że istnieją darmowe szkolenia. Oczywiście nie są darmowe ponieważ ktoś musi za nie zapłacić ale nie ty tylko na przykład Unia Europejska dla Urząd Pracy (czyli po części my wszyscy ). Prowadzę portal ze szkoleniami mogę Ci SMSem wysłać aktualną listę z takimi naukami. Potem sobie wydrukujesz SMSa po przez np. http://sms-vmsg.org. Podesłać?
|
|
|
|
magda906
|
2016-06-01, 19:14 Czy istnieją bezpłatne szkolenia? Gdzie ich szukać?
|
|
Nie do końca jestem przekonana, czy z takich szkoleń coś wyniesiesz sensownego? Ja bym postawiła jednak na sprawdzoną, rzetelna firmę szkoleniową. Te szkolenia marketingowe są godne polecenia. Nie uważasz?
|
|
|
|
maciejj862
|
2017-06-02, 13:11 Czy istnieją bezpłatne szkolenia? Gdzie ich szukać?
|
|
Tak, istnieją bezpłatne szkolenia, ale efekty takich szkoleń są w najlepszym razie niewielkie - moim zdaniem to strata czasu. Warte uwagi są jedynie szkolenia, które mogą przynieść jakieś wymierne efekty, a więc profesjonalne szkolenia, prowadzone przez specjalistów, organizowane przez firmy z doświadczeniem. Powinniście sprawdzić szkolenia organizowane przez SEKA, zwłaszcza biznesowe, czy z obsługi kadrowo-płacowej https://www.seka.pl/oferta/obsluga-kadrowo-placowa/ - firma ma dość dobre opinie, także efekty szkolenia powinny być zadowalające.
|
|
|
|