pieniadz.pl

Jesteś tu: Strona główna forum » Dyskusje o pracy » Czy zna ktoś firmę Euro Finanz z Poznania?

Czy zna ktoś firmę Euro Finanz z Poznania?

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
bam4u
Gość

Post2010-03-04, 10:26    Czy zna ktoś firmę Euro Finanz z Poznania? Odpowiedz z cytatem
Witam,

Informuję, że powyższe wpisy określające koszty szkolenia oraz ofertę pracy nie odnoszą się do firmy Euro-Finanz Sp. z o.o. z siedzibą w Kobylnicy, ale do firmy Euro-Finanz Serwis z siedzibą w Warszawie. Zbiegiem okoliczności na naszym rynku działaja te dwie firmy o podobnej nazwie i w dodatku w tehj samej branży dlatego też dochodzi często do licznych pomyłek.

Ja osobiście współpracuje z firmą Euro-Finanz i jestem bardzo zadowolony. Szkolenia są jednodniowe a jedyny koszt dla nowej osoby która chce rozpocząć swoją przygodę w branży finansowej to 85 zł za materiały i kawe na szkoleniu podstawowym, to chyba niewiele za możliwość zarabiania nawet kilku tysięcy zł miesięcznie,

mi się podoba, od 2 lat dorabiam tu sobie średnio od 1000 do 2000 zł miesięcznie,

pozdrawiam

Arek z Poznania
Reklamy
Liwiusz
Gość

Post2010-03-04, 15:25    Re: Czy zna ktoś firmę Euro Finanz z Poznania? Odpowiedz z cytatem
Cytat:
Ja osobiście współpracuje z firmą Euro-Finanz i jestem bardzo zadowolony. Szkolenia są jednodniowe a jedyny koszt dla nowej osoby która chce rozpocząć swoją przygodę w branży finansowej to 85 zł za materiały i kawe na szkoleniu podstawowym, to chyba niewiele za możliwość zarabiania nawet kilku tysięcy zł miesięcznie,

To już was na kawę i reklamówki nie stać? LOL Smile Jak przyjdę ze swoją
kawą, to będę miał zniżkę?

--
Liwiusz
gr
Gość

Post2010-03-05, 22:15    Re: Czy zna ktoś firmę Euro Finanz z Poznania? Odpowiedz z cytatem
Cytat:
Witam,

Informuję, że powyższe wpisy określające koszty szkolenia oraz ofertę pracy nie odnoszą się do firmy Euro-Finanz Sp. z o.o. z siedzibą w Kobylnicy, ale do firmy Euro-Finanz Serwis z siedzibą w Warszawie. Zbiegiem okoliczności na naszym rynku działaja te dwie firmy o podobnej nazwie i w dodatku w tehj samej branży dlatego też dochodzi często do licznych pomyłek.

mi się podoba, od 2 lat dorabiam tu sobie średnio od 1000 do 2000 zł miesięcznie,

pozdrawiam

Arek z Poznania
--
Wiadomość wysłana z serwisu Money.pl Zajrzyj nahttp://msp.money.pl

A z pierwszej wypłaty możecie mi odciagnąć?
Mieszkam w Swarzędzu chętnie sobie dorobię?
Strona główna forum » Dyskusje o pracy » Czy zna ktoś firmę Euro Finanz z Poznania?
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!
Kursy walut 2024-02-29

Produkty finansowe na skróty:

Konta: Konta osobiste Konta młodzieżowe Konta firmowe Konta walutowe
Kredyty: Kredyty gotówkowe Kredyty mieszkaniowe Kredyty z dopłatą Kredyty dla firm