Bogacz34
Miasto: Rzeszów
|
|
|
|
Reklamy
|
|
oneDolar
|
2015-05-21, 16:36 Dokąd na weekend?
|
|
Nie na wioskę do babci..To może być coś najgorszego co może spotkać człowieka. Wtedy u babci trzeba będzie robić. Nie lubiłem jeździć do babci bo nie lubiłem tam u niej pracować. Nie chciałem jej pomagać w żadnych pracach. Miałem wakacje i mnie rodzice tam wysyłali..No a wracają do weekendu polecam mielno.
|
|
|
|
bażej776
|
2015-05-21, 22:27 Dokąd na weekend?
|
|
Ja polecam Doline Pilicy, przede wszystkim spływ kajakowy.
Rzeka Pilica jest doskonałym miejscem do takiej turystyki wodnej.
polecam wybrac się tam tez na konie no i oczywiście skorzystać z noclegu i spędzić tam cały weekend
|
|
|
|
Manymany
|
2015-05-22, 09:23 Dokąd na weekend?
|
|
Teraz sie zaś weekend zbliża ponieważ idzie boże ciało ja przemyślałem sobie to wcześniej i już zarezerwowałem sobie hotel w Karpaczu a dokładnie hotel greno byłem tam w tamtym roku naprawdę nie żałowałem z moją dziewczyną na którymś forum mi właśnie polecili ten hotel. Piękna okolica myślę że warto.
|
|
|
|
igax
|
2015-05-24, 20:30 Dokąd na weekend?
|
|
wielu zwolenników mają weekendowe wyjazdy w góry, jedno z nielicznych miejsc, w których jeszcze można spotkać dziewiczą przyrodę. A górskie szlaki? Wielu wraca na nie do końca życia. Można wybrać zawsze popularne Zakopane albo którąś z bardziej ustronnych miejscowości, jak chociażby Rabka-Zdrój. Nie brakuje też i takich, którzy oddali by wszystko za wyjazd na Mazury, bo uwielbiają spędzać czas na wodzie. Zabierają dzieci np. do Giżycka albo Mikołajek i starają się zarazić je swoją pasją, tak aby w przyszłości wyrośli z nich nieustraszeni żeglarze.
|
|
|
|
panicz
|
2015-05-25, 00:05 Dokąd na weekend?
|
|
Ja zaplanowałam w tamtym roku weekend majowy nad morzem i marzłam siedząc uparcie na plaży w kurtce, czapce i szaliku.
W tym samym czasie we Wrocławiu moja mamuśka biegała w krótkich spodenkach po ogródku w dwudziestostopniowym upale.
Dlatego też jestem w tym roku ostrożna w planowania.
|
|
|
|
barabasz
|
2015-05-25, 07:42 Dokąd na weekend?
|
|
Musisz mieć naprawdę wesołą mamę takie rzeczy w środku lata, tego nikt by się nie spodziewał. Ja powiem wam, że ja zawsze na weekend i na wakacje jadę w góry - tam jest pogoda zwykle podobna. Wiatr trochę wieje, lekko świeci słońce. Można sobie aktywnie spędzać czas
|
|
|
|
szubert88
|
2015-05-25, 22:04 Dokąd na weekend?
|
|
Ja polecam również Kotlinę Kłodzką, sam byłem w Stroniu Sląskim, świetnie przygotowane ścieżki rowerowe, mało turystów, świetne miejsce na chillout.
ten rejon jest zwany małymi Bieszczadami czy jakoś tak, ale na prawdę można bardzo fajnie spędzić tam czas
|
|
|
|
dawid.p
|
2015-05-26, 10:57 Dokąd na weekend?
|
|
Chyba wszystko zależy od tego czy lubisz góry, jeziora czy może. Spróbuj odwiedzić na przykład Szklarska Porębę albo Zakopane. Wiele różnych atrakcji. Polecam.
|
|
|
|
konik
|
2015-05-27, 07:10 Dokąd na weekend?
|
|
Polecam na weekend wybrać się do Gdańska. Piękne miasto, piękne atrakcje i zabytki. Idealny 2 dniowy wypad na weekend. Wystarczy wyjechać sobie około piątku i wrócić w niedzielę rano. Lepiej nie można sobie tego wymarzyć, jest tam lotnisko - warto to wykorzystać.
|
|
|
|
Pamtyku
|
2015-06-01, 13:23 Dokąd na weekend?
|
|
Polecam piekne Polskie góry takie jak Karpacz czy zakopane super sprawa na wypady weekendowe a tym bardziej że za 3 dni mamy długi weekend to jak najbardziej! Byłem na majówce w karpaczu i nie żałuję super okolice! Nad morze nie jest głupi pomysł lecz dla mnie góry wygrywają
|
|
|
|
michali77
|
2015-06-01, 14:14 Dokąd na weekend?
|
|
Wybór jest dosyć spory. W sumie pomóc może serwis nextur.pl gdzie właśnie możesz znaleźć ciekawe wyjazdy weekendowe. Masz tam nawet zakładkę "we dwoje". Może znajdziesz tam jakiś pomysł, który Cię zainteresuje.
|
|
|
|
Partyjkut
|
2015-06-02, 16:20 Dokąd na weekend?
|
|
Ja na ten weekend wybieram się właściwie do karpacza długo się tam wybierałem ale jakoś czasu nie było a teraz mam czas więc chce troche pozwiedzać mam idealna pogodę podobno ma być taki cały tydzień więc tylko korzystać. Nie mam upatrzonego hotelu więc raczej spontan.
|
|
|
|
eders
Miasto: Warszawa
|
2015-06-02, 17:47 Dokąd na weekend?
|
|
na plaże ;p
|
|
|
|
Bambukoor
|
2015-06-06, 12:28 Dokąd na weekend?
|
|
Mi niestety wypadł weekend ten długi w pracy no ale co zrobisz dopiero za tyg będę miał więcej wolnego za ten weekend więc wybieram się do zakopanego dawno nie byłem w górach chociaż uwielbiam chodzić po górach i nie mógłbym nei spędzić tego czasu właśnie w górach.
|
|
|
|