pieniadz.pl

Jesteś tu: Strona główna forum » Hydepark » dron - jaki model wybrać

dron - jaki model wybrać

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
wbeszu

Post2023-05-04, 19:14    dron - jaki model wybrać Odpowiedz z cytatem
Cześć, chcę opowiedzieć Wam o moim nowym hobby - fotografowaniu dronem. Podczas moich podróży często odwiedzam miejsca, które są trudno dostępne, a z powietrza wyglądają zupełnie inaczej. Dzięki dronowi mogę z łatwością uwiecznić piękno krajobrazów, z których nie da się zrobić dobrych zdjęć z ziemi. Fotografowanie dronem to świetna zabawa, ale wymaga też nieco wprawy, dlatego chciałabym się podzielić z Wami moimi poszukiwaniami idealnego drona. Czy ktoś może mi polecić jakiś dobry sprzęt do fotografowania ? Co myślicie o modelach https://megadron.pl/pl/menu/drony/marki/dji/mavic-3-pro-2712.html Będę wdzięczna za każdą opinię.
Reklamy
wbeszu

Post2023-08-07, 19:25    dron - jaki model wybrać Odpowiedz z cytatem
Witajcie, mam pewien dylemat związany z urodzinowym prezentem dla mojego chrześniaka. Jego największym marzeniem jest dostanie drona, więc postanowiłem sprawić mu to wyjątkowe urządzenie. Szukając różnych opcji, natrafiłem na https://megadron.pl/pl/menu/profesjonalne/drony-dji-229.html gdzie znalazłem wiele modeli dronów DJI. Jednak jako osoba niezaznajomiona z tą technologią, nie jestem pewien, na który model się zdecydować. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z dronami, zwłaszcza z modelami DJI? Może polecicie mi jakiś model, który sprawdzi się doskonale jako prezent dla początkującego? Wasza pomoc będzie dla mnie niezmiernie cenna!
Gusia

Post2023-08-26, 21:17    dron - jaki model wybrać Odpowiedz z cytatem
Drony stały się teraz naprawdę popularne
Strona główna forum » Hydepark » dron - jaki model wybrać
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!
Kursy walut 2024-02-29

Produkty finansowe na skróty:

Konta: Konta osobiste Konta młodzieżowe Konta firmowe Konta walutowe
Kredyty: Kredyty gotówkowe Kredyty mieszkaniowe Kredyty z dopłatą Kredyty dla firm