Sobolek
|
2015-07-07, 20:36 Firma kateringowa
|
|
Witajcie!
Mam do Was pytanie odnośnie założenia firmy kateringowej. Moja matka doskonale zna się na gotowaniu, ale nie za bardzo na biznesie, dlatego od tygodni suszy mi głowę, abym pomógł jej w uzbieraniu konkretnych info. Pytam w różnych miejscach, może Wy również pomożecie - mam taką nadzieję.
O co mama powinna zadbać? Kogo zatrudnić, żeby pomógl jej taki interes rozkręcić? Kto zrobi biznesplan? Poradzicie?
|
|
|
|
Reklamy
|
|
Maszmara
|
2015-07-23, 18:16 Firma kateringowa
|
|
Najlepiej będzie dla Ciebie jeśli zatrudnisz ludzi z doświadczeniem. Potrzebujesz jakiegoś na pewno dobrego kucharza. To on Ci może zrobić dużo dobrej roboty. jeśli nie będziesz miał dobrego kucharza to możesz zapomnieć o tym, że będą Ciebie odwiedzać jacyś klienci..
|
|
|
|
Kaczerba
|
2015-12-27, 12:43 Firma kateringowa
|
|
To zależy też od lokalizacji, bo nie w każdej miejscowości ludzie są zainteresowani takimi usługami. U mnie nikt by z tego nie skorzystał. My wolimy sami znaleźć przepis na tradycyjne gołąbki, zamiast kupować od kogoś.
|
|
|
|
mick
|
2015-12-31, 05:15 Firma kateringowa
|
|
Niełatwo konkurować na tym rynku.
|
|
|
|
Werok
|
2015-12-31, 12:17 Firma kateringowa
|
|
Przede wszystkim dobry personel, ale także rozeznanie na rynku pracy, czy taka firma będzie miała rację bytu:-) u nas w mieście jest taka firma i obsługuje ona nawet wesela w Miejskim Ośrodku Kultury, bo tam nie mają kucharzy na miejscu. Także dostarcza posiłki wszystkim przedszkolom i szkołom, a także firmom. I choć miejscowość do metropolii nie należy, całkiem nieźle im się powodzi:-) Bo nie ma konkurencji!
|
|
|
|
kaska2909
|
2016-01-21, 19:17 Firma kateringowa
|
|
W większych miastach sprawdzi się pomysł dietetycznego menu, zdrowego jedzenia. Zobacz przykład http://profesjonalny-catering.pl/ - znajdą pomysł na każda imprezę i znają się na smakach i tym, czego organizmy w dzisiejszych czasach tak naprawdę potrzebują. Chcemy być fit, a nie zawsze mamy czas na przygotowywanie zdrowych posiłków. To strzał w dziesiątkę.
|
|
|
|
dżejzi
|
2024-08-25, 12:56 Firma kateringowa
|
|
Skoro was interesuje sprawdzony catering dietetyczny warszawa , który realnie dostarczy wam zdrowe wartościowe posiłki. To warto tutaj postawić na firmę Gastropaczka... U nich spotkacie się z szerokim wyborem w poszczególnych wariantach diet, także możecie dopasować je pod swoje oczekiwania.
|
|
|
|