majmusik
|
2015-07-22, 14:05 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
Witajcie! Niedługo wybieram się na kilka dni do Francji na sfinalizowanie bardzo ważnej transakcji pieniężnej. Lot mam na początku sierpnia z lotniska Modlin i zastanawiam się , gdzie mógłbym zostawić auto na kilka dni przy lotnisku. Czy są tam jakieś parkingi w rozsądnych cenach za dobę czy raczej nie koniecznie? Ile może kosztować doba na parkingu strzeżonym przy lotnisku? Może ktoś korzystał z tej opcji? Zostawiłbym auto u znajomych pod blokiem, ale jakoś się obawiam i raczej wolałbym, żeby moje auto było w jakimś bezpiecznym miejscu:)
|
|
|
|
Reklamy
|
|
srejmaniak
|
2015-07-24, 21:41 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
Przy lotnisku w Modlinie są strzeżone parkingi co ogromnie ułatwi Ci sprawę. Przyjeżdżasz na lotnisko, zostawiasz samochód, a po powrocie czeka on na Ciebie i nie musisz nikogo prosić o podwózkę.
A co jest chyba najważniejsze nie musisz korzystać z drogiej taksówki, ani czekać na autobus .
Plus masz pewność, że auto będzie tam jeszcze stało jak wrócisz
|
|
|
|
Fida
|
2015-07-27, 00:53 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
Dokładnie tak, jak pisze mój przedmówca Na lotnisku Modlin znajduje się strzeżony parking, który wbrew pozorom nie jest taki drogi Jeśli jesteś zainteresowany tą opcją, polecam wejść na stronę lotniska - tam wszelkie informacje są jasno i klarownie opisane - http://modlinparking.pl/ Pozostawiasz auto na czas podróży i wracasz ze świadomością, że na pewno ono tam na Ciebie czeka
Ostatnio zmieniony przez Fida dnia 2015-07-30, 10:58, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
malutka.natalia
|
2015-07-27, 11:55 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
Parking przy lotnisku to najlepsza opcja, jeśli chodzi o bezpieczeństwo, ale będziesz musiała dość szybko się rozejrzeć, bo teraz jest sezon i nie wiem, jak sytuacja z wolnymi miejscami będzie się przedstawiała...(( Moi znajomi akurat w Modlinie tez auto zostawiali i mieli jeszcze taki bajer, że za darmo ich z tego parkingu na lotnisko przywieźli:-)
|
|
|
|
Sobolek
|
2015-07-27, 13:43 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
parkingi przy lotnisku są. Jak z cenami to musisz sobie poszukać na stronach. Może i znajdziesz na stronie lotniska cenę parkingu. A tak żartem powiem Ci że u mnie pod blokiem zostawienie auta jest bezpieczne ponieważ mam dużo starszych babć tzw. moherów w oknach które lubią "podziwiać okolice"
|
|
|
|
majmusik
|
2015-07-27, 15:28 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
A jak dotrzeć z parkingu na lotnisko, bo raczej pod samym lotniskiem parkingu nie znajdę i jakoś z walizkami będę musiał się transportować na miejsce docelowe;/ Czy ktoś wie, czy właściciele parkingów oferują może podwózkę na lotnisko i odbierają po powrocie człowieka, czy niestety nie ma tak dobrze? Czy ktoś się może orientuje, jakie mogą być ceny parkingów o tej porze, bo w sumie mamy sezon turystyczny i nie wiem czy będzie jakieś miejsce gdzieś?
|
|
|
|
Karol234
|
2015-10-28, 19:26 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
Ten parking, o którym wcześniej była mowa - http://modlinparking.pl/parking/ - oferuje wszystko, o czym napisałaś. My na początku tego miesiąca mieliśmy służbową podróż i zostawiliśmy auta właśnie na tym parkingu, na Modlinie i byliśmy bardzo zadowoleni:-) Nie dość, że auta były dopilnowane, to jeszcze mogliśmy się na miejscu przespać, a nie wracać od razu po podróży... Polecam z czystym sumieniem ten parking, pełen profesjonalizm i spokojna głowa. Ceny promocyjne:-)
|
|
|
|
Szkot
|
|
|
|
micha45
|
2015-11-03, 22:27 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
Najlepiej wybrać strzeżony parking. Przy lotniskach z reguł takie są.
|
|
|
|
baccaro
|
2015-12-01, 18:07 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
Nadzór nadzorowi nie równy.
|
|
|
|
majeranus
Miasto: Rzeszów
|
2015-12-03, 20:20 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
polecam strzeżone parkingi lub parkingi przy lotniskach
|
|
|
|
mick
|
2015-12-31, 05:09 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
W mojej okolicy parking strzeżony pod chmurką 15 zł za dobę.
|
|
|
|
magda906
|
2016-01-25, 16:25 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
Przestałam jeździć na lotnisko autem i mam problem z głowy. Mam świetne połączenia busem z Łodzi do Centrum Warszawy https://www.modlinbus.pl/strony/page/lodz_warszawa_pkin , zwykle nocuje i lecę pierwszym lotem do Londynu. Warunki w busie komfortowe, szybko i na czas docieram tam, gdzie mi pasuje. Wiem, że jeżdżą z różnych miejsc w Polsce, także bezpośrednio na lotnisko Modlin.
|
|
|
|
ernest33
|
2016-01-27, 12:09 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
Ja także stawiam na http://modlinparking.pl - miałem do czynienia z obsługą tego parkingu i byłem mega zaskoczony, jak wszystko sprawnie, kulturalnie i łatwo poszło. Autko dopilnowane, parking super strzeżony, wszystko na poziomie - dowóz na lotnisko gratis, możliwość noclegu - europejski poziom:-) nie myślałem podczas wyjazdu ani razu o tym, czy mój samochód jest bezpieczny:-) Ja także polecam ten parking:-)
|
|
|
|
Fazi
Miasto: Katowice
|
2016-01-27, 13:21 Gdzie zostawić auto na kilka dni pod nadzorem?
|
|
Niedaleko Modlina jest kilka parkingów strzeżonych, więc nie powinno być problemów.
|
|
|
|