Siwek
|
|
|
|
Reklamy
|
|
mick
|
2016-02-01, 16:31 Hotel - dobry biznes?
|
|
Hotel to super biznes. Tylko nie jest łatwo zacząć ze względu na koszty, lepiej może od pokojów gościnnych.
|
|
|
|
Alina25
|
2016-02-16, 09:39 Hotel - dobry biznes?
|
|
hotel to nie jest łatwy biznes. Wymaga nadzoru i dobrej organizacji. Teraz nowością są zintegrowanie systemy ułatwiające zarządzanie takim obiektem. My w naszym hotelu mamy od gip.com.pl. Nie wiem jak kiedyś dawaliśmy sobie radę bez takiego systemu.
|
|
|
|
getsmile
|
2016-02-16, 10:15 Hotel - dobry biznes?
|
|
Hotel - super sprawa, jeszcze w takiej miejscowości. Oczywiście trzeba dysponować odpowiednim budżetem a także mieć jakąś osobę z doświadczeniem w prowadzeniu takiego biznesu. Lub wynająć na początek doradcę, bo to jednak cały HOTEL a nie domek na wynajem.
|
|
|
|
Marlyyn
|
2016-03-17, 15:45 Hotel - dobry biznes?
|
|
W takim miejscu, jak macie swoje grunty to chyba bym się nie zastanawiała. Do tego jakaś super karczma, regionalne śniadania - aż ślinka leci Sprzęt gastronomiczny można kupić w naprawdę dobrej cenie za porządną jakość, na przykład w takiej firmie polecam https://www.hybryda-gastro.pl/, więc to nie były by jakieś porażające koszty a na pewno hotel z restauracją/karczmą czy właśnie gospodą byłby bardziej atrakcyjny
|
|
|
|
Oliszka88
|
2016-04-21, 11:23 Hotel - dobry biznes?
|
|
Myślę, że Hotel w dobrej lokalizacji to idealny biznes. Warto dopilnować, by klienci w obrębie obiektu mieli wszystko zapewnione... Dobra restauracja w której mogą smacznie zjeść czy wieczorem napić się piwa i porozmawiać to podstawa. Myślę, że warto także otworzyć taki salon masażu przy hotelu by płeć piękna mogła się zrelaksować podczas pobytu. Coraz więcej osób szkoli się w kierunku masaży więc wystarczy dobry kurs masażu - Warszawa i Poznań to miasta gdzie jest duży wybór takich szkoleń i kursów. Warto pomyśleć od strony Klienta czego może oczekiwać w takim hotelu i właśnie to trzeba tam wdrożyć
|
|
|
|
murdoch
|
2016-05-04, 01:15 Hotel - dobry biznes?
|
|
Obecnie chyba trudno się wstrzelić z dobrą ofertą.
|
|
|
|