Andrzej Sochacki
97-310 Moszczenica
Sierosław 1
tel. kom.: 511 45 13 85
e-mail:
andrzej.sochacki.wat@op.pl
Szanowni Państwo!
W odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone na portalu pieniadz.pl zgłaszam swoją kandydaturę na stanowisko Inżynier elektronik.
Jestem absolwentem Wojskowej Akademii Technicznej w Warszawie. W obecnym roku uzyskałem tytuł magistra inżyniera na Wydziale Elektroniki o specjalności Systemy Teleinformatyczne oraz Systemy Cyfrowe. Program specjalności Systemy Cyfrowe realizowałem w indywidualnym toku studiów.
Sądzę, że spełniam wymagania przedstawione w Państwa ofercie. Uważam również, że dzięki swoim umiejętnościom praktycznym i skromnemu doświadczeniu zawodowemu, jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko.
Moim celem jest zdobycie nowych umiejętności w pracy, doświadczenia, a także wykorzystanie mojego czasu w sposób pożyteczny. Jestem młodą i ambitną osobą, odpowiedzialną i skuteczną, potrafię pracować samodzielnie oraz w zespole.
Moją największa zaletą jest zdolność szybkiego uczenia się nowych umiejętności dlatego jestem pewien że spełnię Państwa oczekiwania.
Mam nadzieję, że moje CV zainteresuje Państwa i będę mógł zaprezentować swoją kandydaturę osobiście.
Z poważaniem
Andrzej Sochacki