cashmaker
|
2013-12-18, 12:02 Jaki e-kantor polecacie?
|
|
Od jakiegoś czasu przeglądam różne kantory online'owe. Czy korzystacie z kantorów internetowych i czy jesteście w stanie coś polecić?
Interesuje mnie kantor, który będzie tani, jego obsługa będzie prosta oraz zależy mi na szybkim transferze gotówki. Nie wspominam o podstawach takich jak bezpieczeństwo, bo jest chyba u wszystkich w standardzie...
Czekam na Wasze opinie i z góry dziękuję!
|
|
|
|
Reklamy
|
|
skwarka1970
|
2013-12-18, 14:03 Jaki e-kantor polecacie?
|
|
Rzeczywiście na rynku polskim jest trochę tego, ale nie wszystkie warte są polecenia. Większość z nich przedstawia podobną ofertę, ale po zagłębieniu się w szczegóły rzeczywiście można wyróżnić kilka faworytów. Napisz jakie kantory przeglądałeś to Ci powiem, czy jest OK i czy warto inwestować swój czas i pieniądze .
|
|
|
|
Michal30
|
2013-12-27, 14:48 Jaki e-kantor polecacie?
|
|
Na forum jest juz podobny temat w dziale kursy walut itp
|
|
|
|
cashmaker
|
2013-12-31, 09:14 Jaki e-kantor polecacie?
|
|
skwarka1970 napisał: | Rzeczywiście na rynku polskim jest trochę tego, ale nie wszystkie warte są polecenia. Większość z nich przedstawia podobną ofertę, ale po zagłębieniu się w szczegóły rzeczywiście można wyróżnić kilka faworytów. Napisz jakie kantory przeglądałeś to Ci powiem, czy jest OK i czy warto inwestować swój czas i pieniądze |
Korzystając ostatnio z tego, że USD jest na bardzo niskim poziomie w stosunku do PLN, zakupiłem trochę dolców w kantoronline. Póki co jestem zadowolony, bo obyło się bez niespodzianek a teraz liczę tylko na to, że zielone znowu umocnią się na rynku, co bym mógł je sprzedać po dobrej cenie .
Michal30 napisał: | Na forum jest juz podobny temat w dziale kursy walut itp |
Rzeczywiście, widziałem, ale nie znalazłem tam konkretnych kantorów. Już sobie poradziłem. Mimo wszystko dzięki za podpowiedź .
Happy New Year for Everyone!
|
|
|
|
Pitfa
|
2014-06-23, 20:39 Jaki e-kantor polecacie?
|
|
Z e-kantorów to wiem, że solidny jest Amronet. Korzystałem tylko dwa razy i było super. Niestety nie mam potrzeby korzystać częściej, ale jak tylko znowu będę musiał wymieniać kasę, to zgłoszę się właśnie do nich.
|
|
|
|