pieniadz.pl

Jesteś tu: Strona główna forum » Hydepark » Jakie biuro podróży wybrać?

Jakie biuro podróży wybrać?

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Autor Wiadomość
janastazy

Post2015-04-25, 16:43    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Najlepsze są albo duże biura podróży o ugruntowanej pozycji, albo jakieś wyspecjalizowane np. w wycieczkach do Afryki.

Cena wycieczki nie jest najlepszym doradcą, bo można tanio zapłacić i mieć zmarnowane wakacje. Jak ktoś wyśli, że za 1100 zł pojedzie do Turcji do 5 gwiazdkowego hotelu, to mu współczuję niewiedzy.

zapraszam też na mojego bloga http://blogkierowcy.blox.pl/html w całości jest on poświęcony kierowcom, znajdziecie tu mnóstwo ciekawych porad i przydatnych artykułów

Ostatnio zmieniony przez janastazy dnia 2015-06-22, 20:57, w całości zmieniany 1 raz
Reklamy
adelajda303

Post2015-04-25, 21:57    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Ja zazwyczaj szukam w internecie ofert last minute, a jak już coś fajnego złapię, to dopiero potem ogarniam przez jakie biuro podróży jest organizowana wycieczka, potem sprawdzam opinie na ich temat i dopiero później podejmuję decyzję Razz Polecam zrobić rozeznanie przez wycieczką Razz

Nie wiesz jak się przygotować na rozmowę kwalifikacyjną?http://workpraca.bloog.pl/ Sprawdź! Pomogę ci!

Ostatnio zmieniony przez adelajda303 dnia 2015-06-23, 12:39, w całości zmieniany 1 raz
moneyghat

Post2015-04-25, 22:57    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Wybierając wycieczkę za granicę, zazwyczaj kieruję się opiniami innych na temat danego biura podróży. Rozeznanie w sieci to dobra opcja zwłaszcza, jeśli nie chcemy władować się na minę i powrócić z tej wycieczki do Polski Razz Zanim na coś się zdecydujesz, poczytaj w sieci opinie i popytaj znajomych Smile

Podróżować warto a tym bardziej jak się ma bratnią dusze!http://parowoz.blog.onet.pl/ Zapraszam na mój blog!

Ostatnio zmieniony przez moneyghat dnia 2015-06-23, 14:43, w całości zmieniany 1 raz
Zbenek345

Post2015-04-26, 17:45    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Jechałem przez biuro ITaka i to biuro najbardziej polecam. Mają bardzo dobre oferty i wszystko mają w takich zniżkowych cenach. Jest super i można naprawdę jakoś tam znaleźć coś dla siebie czy bilet rodzinny i oferta rodzinna czy też oferty dla par lub singli.

Trzeba sie na pewno wzorowac na najlepszych ja zgodznie z tym http://detektywistyka.blogx.pl/ ucze sie fachu bo chce miec pozniej swoje wlasne biuro detektywysticzyne.

Ostatnio zmieniony przez Zbenek345 dnia 2015-06-23, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
SUPERchlop

Post2015-04-29, 11:41    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Ja pomimo wszystko preferuję indywidualne wyjazdy. Wycieczki autokarowe są bardzo męczące, a te z przelotem drogie. Do tego jest się zobligowanym programem i innymi uczestnikami wycieczki. Planując swój wyjazd samemu, nie trudno znaleźć okazje cenowe a i zwiedza się to co się chce i w swoim tempie. Oczywiście jeżeli ktoś nie lubi szukania i planowania to biuro podróży jest najlepszym wyjściem. Dla przykładu, wycieczka 5 dniowa do Paryża z przelotem dla dwóch osób kosztowała ok, 1,5- 2 tyś mniej, głównie za sprawą wypatrzenia biletów lotniczych po 15 zł (w jedną stronę) bez dodatkowych kosztów.

Wciąż brakuje Ci pieniędzy? Zastanawiasz się jak szybko zarobić kasę? Sprawdź na http://kasajakzarobic.blog.pl/. Z nami możesz wszystko.

Ostatnio zmieniony przez SUPERchlop dnia 2015-06-28, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
ida2015

Post2015-04-30, 13:48    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Samemu jak się zorganizuję to faktycznie może wynieść taniej. SuperChlop mam pytanie czy przy takiej indywidualnej organizacji wycieczki to trzeba znać biegle jakiś język obcy by się dogadać na miejscu czy wystarczy, że ktoś zna język polski? Jak już masz takie doświadczenie w wycieczkach to może to jeszcze omówisz.

Szukasz inspiracji modowych i informacji o hitach tego sezonu? Wejdź na tego bloga http://modnykuba.blox.pl/2015/02/Idziemy-na-fitness-8211-jakie-wybrac-buty.html i oglądaj setki inspiracji!

Ostatnio zmieniony przez ida2015 dnia 2015-07-25, 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Maney

Post2015-05-09, 20:18    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Polecam podróże bez biura. Latam tanimi liniami, nocuję w hostelach, zwiedzam to co chcę i kiedy chcę, z głodu też nie padałam:) Dla mnie to niezapomniane chwile i przeżycia , biuro nie jest mi do tego potrzebne. ps. dla mnie nie liczy się 5 gwiazdek, basen i uginający się stół, bo tym najczęściej chwalą się wycieczkowicze. Pozdrowienia dla prawdziwych podróżników.
czekb66

Post2015-05-09, 22:17    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Ja w sumie też jestem tego samego zdania ... według mnie takie wycieczki all inclusive są strasznie drogie ponieważ kiedyś wybraliśmy się na wycieczkę ze znajomymi na własną rękę i sprawdziliśmy że wcale nie jest to taki duży wdatek jakiego oczekują od nas biura podróży
adakol

Post2015-05-12, 22:05    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Można całkiem dużo dobrych ofert wyłowić na stronie http://odlotowepodroze.pl. Ja dzięki ich last minute spędziłem w bardzo przyjaznych warunkach pogodowych zimęRazz Udało się wyskoczyć do Egiptu. W tym roku planujemy Maroko mam nadzieję że będzie równie dobrze
adakol

Post2015-05-12, 22:05    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Można całkiem dużo dobrych ofert wyłowić na stronie http://odlotowepodroze.pl. Ja dzięki ich last minute spędziłem w bardzo przyjaznych warunkach pogodowych zimęRazz Udało się wyskoczyć do Egiptu. W tym roku planujemy Maroko mam nadzieję że będzie równie dobrze
hryzantema

Post2015-05-14, 07:28    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Oferta last minute jest najczęściej wybieraną ofertą przez polaków. Bardzo dobra jest ta oferta Smile ja też z niej korzystałem i mnie nie zawiodło. Biuro turystyczne, które polecam to jest właśnie ITAKA. Po prostu najlepsze biuro takie wiecie przyjazne dla klienta.
dziobol

Post2015-05-14, 22:30    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Za pierwszym razem to często się jedzie tak naprawdę w ciemno. Można oczywiście szukać opinii w internecie i to jest chyba najlepszy sposób. A jeszcze lepiej popytać znajomych. Ja jak pierwszy raz wybierałem się z biurem podróży, to właśnie od znajomego usłyszałem, żeby spróbować AviaTourTravel.
michali77

Post2015-05-16, 19:42    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Na zorganizowane wczasy jeżdżę od trzech lat. Co roku z innym biurem. Jednak dostrzegam po tych doświadczeniach pewną zależność między ceną i jakością wyjazdów. Cudów nie ma, jak w każdej innej branży. Najbardziej podobał mi się wyjazd z tui, w tym roku może uda się załapać u nich na last minute na wiosnę, jak nie to poczekam do lata
Greta

Post2015-05-18, 07:56    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
Samemu zawsze się wybieram na wakacje. Nie korzystam z biur podróży. Hotel bezpośrednio zamawiam sobie telefonicznie albo on - line. Ostatnio jak chciałem pojechać do Paryża to wszystko sam załatwiłem. Autokar też we własnym zakresie, hotel 3 gwiazdkowy również we własnym zakresie i było dobrze.
FED01

Post2015-05-19, 07:35    Jakie biuro podróży wybrać? Odpowiedz z cytatem
A ja od zawsze organizuję sobie wszystkie wycieczki na własną rękę. Często wychodzi mnie to o wiele taniej, no i nie ma strachu, że zostanę na lodzie gdzieś na drugim końcu świata Wink
Strona główna forum » Hydepark » Jakie biuro podróży wybrać?
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!
Kursy walut 2024-02-29

Produkty finansowe na skróty:

Konta: Konta osobiste Konta młodzieżowe Konta firmowe Konta walutowe
Kredyty: Kredyty gotówkowe Kredyty mieszkaniowe Kredyty z dopłatą Kredyty dla firm