adampolanski
|
2016-08-09, 13:01 Klimatyzator w domu. Co o tym sądzicie?
|
|
Hej, pomijając już fakt jakie koszty niesie ze sobą kupno i montaż klimatyzacji. Chodzi o to czy jesteście zwolennikami klimatyzacji w domu czy raczej wolicie przeżyć w upale, ale mieć zdrowe gardło Jakie są Wasze opinie? a może ktoś z Was ma w domu klimatyzator. Podzielcie się proszę opiniami.
|
|
|
|
Reklamy
|
|
Przemki86
Miasto: Poznań, Polska
|
|
|
|
magda906
|
2016-08-15, 08:59 Klimatyzator w domu. Co o tym sądzicie?
|
|
Jeśli o mnie chodzi to klimatyzacja w domu jest bardzo przydatna, trzeba tylko umieć właściwie z niej korzystać. Jeśli planujecie dopiero instalację to mogę dać namiary na firmę która zna się na temacie. http://interklima.pl/projektowanie-klimatyzacji/ Bardzo dobrzy fachowcy.
|
|
|
|
adamborski
|
2017-05-24, 12:54 Klimatyzator w domu. Co o tym sądzicie?
|
|
|
|
|
|
edgarr89
|
2018-03-14, 14:16 Klimatyzator w domu. Co o tym sądzicie?
|
|
Przy większym budżecie warto rozważyć wentylację z rekuperatorem, to bardziej wydajne rozwiązanie, w dodatku dość energooszczędne. Te od WANAS sprawują się bez zarzutu, zużywają też niewiele energii. Taka wentylacja zapewnia idealny przepływ powietrza, ograniczając jednocześnie straty energii cieplnej.
|
|
|
|
micha45
|
2018-03-21, 23:18 Klimatyzator w domu. Co o tym sądzicie?
|
|
Raczej sam montaż. Trzeba jeszcze doliczyć samo urządzenie.
|
|
|
|
karolove
|
2021-02-02, 09:13 Klimatyzator w domu. Co o tym sądzicie?
|
|
Najlepiej sprawdza się instalacja klimatyzacji, ma najwyższą skuteczność. Jeżeli już mamy, warto też pamiętać o odpowiednim serwisie, żeby instalacja działała po prostu wydajnie. Tu polecam kontakt z https://hvacs.pl/, firma ma duże doświadczenie w tym zakresie i chętnie pomoże
|
|
|
|
hapoy
|
2022-05-09, 17:07 Klimatyzator w domu. Co o tym sądzicie?
|
|
Do takich rozwiązań na pewno sprawdzi Wam się hurtownia klimatyzacyjna rzeszów i nie należy bawić się w to, co tak naprawdę robimy i w to, co nie jest dla nas użyteczne. Musimy szukać tylko takich opcji, które świetnie się spiszą i będą dla nas odpowiednio pracować.
|
|
|
|
paja3
|
|
|
|
mrowka
|
2022-11-25, 22:10 Klimatyzator w domu. Co o tym sądzicie?
|
|
Ostatnio sama zastanawiałam się z kim się skontaktować w sprawie klimatyzacji. Szukałem firmy z dużym doświadczeniem i w końcu trafiłam na ofertę od https://www.climapolska.com.pl/klimatyzatory-hitachi/ . To naprawdę dobrzy fachowcy z dużym doświadczeniem w tej branży, więc myślę, że będą mogli mi doradzić, jakie decyzje powinienem podjąć.
|
|
|
|
Eric
|
2023-07-13, 11:52 Klimatyzator w domu. Co o tym sądzicie?
|
|
Cześć wszystkim! Obecnie szukamy dostawcy klimatyzacja warszawa, który dostarczy nam większe ilości tych urządzeń. Szukamy rzetelnego i profesjonalnego partnera biznesowego, który pomoże nam sprostać potrzebom naszych klientów. Kluczową kwestią jest wsparcie techniczne, które pozwoli nam zapewnić niezawodność i wysoką jakość obsługi naszych klimatyzacji. Jeśli znacie jakiegoś dostawcę, który spełnia te wymagania, proszę, podzielcie się swoimi rekomendacjami. Będziemy wdzięczni za każdą pomoc!
|
|
|
|
hapoy
|
2023-07-29, 16:05 Klimatyzator w domu. Co o tym sądzicie?
|
|
Ciężka decyzja szczerze powiem. Jest to ogromna wygoda i przyjemność , lecz z drugiej strony, jest to dosyć niezdrowe dla nas i naszych dzieci. Wiecie, że jest takie coś jak klimatyzacja szkolenie? Warto moim zdaniem skorzystać z takiego szkolenia i dowiedzieć się jakie są zalety i wady klimatyzacji w domu.
|
|
|
|