pieniadz.pl

Jesteś tu: Strona główna forum » Prowadzenie firmy, zakładanie nowej » Konto firmowe

Konto firmowe

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Jagoda

Post2017-01-31, 20:33    Konto firmowe Odpowiedz z cytatem
Potrzebuję założyć konto firmowe dla jdg. Jakie macie u siebie i możecie polecić? Najlepiej z takich za 0 zł. Smile Z góry dzięki!
Reklamy
mamatulka

Post2017-02-06, 21:17    Konto firmowe Odpowiedz z cytatem
Ja mam w idea banku. Konto nazywa sie "Firma to ja", jest darmowe. Ogólnie to jestem zadowolona. Jak coś więcej chcesz wiedzieć to pytaj, postaram się odpowiedzieć Smile
Asoff

Post2017-03-02, 12:54    Konto firmowe Odpowiedz z cytatem
Pewnie, że mamy i możemy polecić. Bank Zachodni BZWBK ma świetną ofertę kont firmowych. Oferta dostępna jest pod tym linkiem https://www.bzwbk.pl/firmy/rachunki/rachunki.html . Są 3 standardowe rachunki bankowe do wyboru, konta walutowe a także rachunki powiernicze. Zakładam jednak, że interesują Cię te standardowe konta dla polskiej waluty. Za prowadzenie rachunku bankowego nie są oczywiście pobierane żadne opłaty. Ponadto nie są pobierane opłaty również za przelewy do ZUS i US.
Jagoda

Post2017-03-02, 22:10    Konto firmowe Odpowiedz z cytatem
@Asoff szczerze mówiąc niechętnie, bo nie mam miłych wspomnień z kontem osobistym, które kiedyś tam miałam. :/

@mamatulka, a w jakim zakresie jest darmowe? Dopłacasz za jakieś usługi do niego czy faktycznie nie dopłacasz nic?
mamatulka

Post2017-03-06, 19:55    Konto firmowe Odpowiedz z cytatem
Nic nie płacę. Jest jakaś opłata za kartę, jeśli nie zrobi się transakcji za jakąś określoną kwotę, ale jeszcze ani razu mi jej nie naliczyli, bo korzystam z karty cały czas.
karo90

Post2018-01-19, 07:45    Konto firmowe Odpowiedz z cytatem
Sam równiez nic nie płacę.I nie mam żadnych opłat za kartę jeśli nie wykonam płatności na określona kwote.Wiadomo że czasami nie ma sie takich potrzeb i przynajmniej nie mam ryzyka,ze coś mi za prowadzenie konta naliczą.
Polecam głównie nest bank. Dobre konto, wygodne, bez fajerwerków. Ale za to wszystko jest rzeczywiscie za darmo. http://www.tanie-konto.pl/nest-bank/nest-konto/ - na stronie sa opisane warunki
Jagoda

Post2018-07-16, 09:24    Konto firmowe Odpowiedz z cytatem
Dawno to było, ale w końcu zostałam przy IB. Smile
Strona główna forum » Prowadzenie firmy, zakładanie nowej » Konto firmowe
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!
Kursy walut 2024-02-29

Produkty finansowe na skróty:

Konta: Konta osobiste Konta młodzieżowe Konta firmowe Konta walutowe
Kredyty: Kredyty gotówkowe Kredyty mieszkaniowe Kredyty z dopłatą Kredyty dla firm