Moneymaker
|
2013-07-19, 12:22 MLM - Marketing sieciowy
|
|
Co myslicie o MLM ? Warto się w to angażować i inwestowac pieniadze ? Piszcie jakie macie doświadczenia z piramidami ?
|
|
|
|
Reklamy
|
|
Amberus
|
2013-07-21, 09:01 MLM - Marketing sieciowy
|
|
Nie od razu to piramidy. Obecnie przez mlm idzie masa towarów. A branża robi milionowe obroty. Jestem w jednej z nich. Tu nawet laikowi mogę zapewnić pierwszą wypłatę na poziomie minimum 1200 zł. I to praktycznie bez większej pracy. Oczywiście mowa o pracy w wolnej chwili w domu.
|
|
|
|
LuckyGuy
|
2013-07-29, 11:05 MLM - Marketing sieciowy
|
|
Warto tylko trzeba miec szczescie. Musisz trafic w odpowieni moment zeby wejsc i wyjsc. Powodzenia.
|
|
|
|
dariusz34
|
|
|
|
mrkiniu
|
2013-10-03, 08:37 MLM - Marketing sieciowy
|
|
MLM to biznes jak każdy inny.
W Polsce jednak MLM kojarzony jest albo z piramidą, albo z wciskaniem ludziom jakiegoś towaru.
MLM to system marketingowy, oby na nim zarobić musisz najpierw zrozumieć plan marketingowy firmy, możliwości jakie daje Ci firma, a potem musisz przedstawić ten plan innym osobą.
Pamiętaj, nie sprzedajesz swoim partnerom biznesowym towaru!!!
Uczysz ich jak działa plan marketingowy firmy i oczywiście sam korzystasz z produktów, które oferuje dana firma.
Mogę Ci przedstawić taki plan jednej z takich firm, z którą współpracuję.
Firma sprzedaje produkty codziennego użytku, które i tak każdy z nas kupuje systematycznie, więc biznes jest bardzo prosty w prowadzeniu.
Odezwij się do mnie na PW jeśli jesteś zainteresowany.
|
|
|
|
staromodny
|
2013-10-08, 15:18 MLM - Marketing sieciowy
|
|
Mi się wydaje, że szkoda czasu na MLM. Wiele osób twierdzi, że zainwestowało i poświęciło wiele, a zyski były marne. Nie mniej jednak, jeśli ktoś chce to można próbować.
|
|
|
|
Wojciech C.
|
2013-10-09, 20:43 MLM - Marketing sieciowy
|
|
Myślę że warto by myśleć w ten sposób że jeśli podejmujesz decyzję to wchodzisz i działasz, działasz, działasz aż nie będzie kasy.
Oczywiście najpierw warto wybrać dobry biznes. Sam wiem po sobie że wejście po to by coś chwile podziałać i przestać jest bez sensu. Szkoda czasu i pieniędzy.
Zarobić się da jednak trzeba pamiętać że zarabia bardzo mało osób w stosunku do tych co chcą zarabiać.
|
|
|
|
jagodka
|
2014-05-10, 16:11 MLM - Marketing sieciowy
|
|
Wojciech C. napisał: | Myślę że warto by myśleć w ten sposób że jeśli podejmujesz decyzję to wchodzisz i działasz, działasz, działasz aż nie będzie kasy.
Oczywiście najpierw warto wybrać dobry biznes. Sam wiem po sobie że wejście po to by coś chwile podziałać i przestać jest bez sensu. Szkoda czasu i pieniędzy.
Zarobić się da jednak trzeba pamiętać że zarabia bardzo mało osób w stosunku do tych co chcą zarabiać. |
dokładnie działasz działasz działasz aż będzie sukces inaczej to bez sensu jest.
no i oczywiście muszą przypasować nam produkty.
bo jak można polecać w coś co sie samemu nie wierzy.
|
|
|
|
onedollarman
|
2014-05-13, 15:51 MLM - Marketing sieciowy
|
|
MLM to takie firmy jak FM Group, Oriflame, Avon, Betteware - i można by mnożyć. Są znane i odniosły sukces nie tylko lokalnie, ale i globalnie. Popatrzcie w zestawienia finansowe.
|
|
|
|
jagodka
|
2014-06-16, 22:54 MLM - Marketing sieciowy
|
|
onedollarman napisał: | MLM to takie firmy jak FM Group, Oriflame, Avon, Betteware - i można by mnożyć. Są znane i odniosły sukces nie tylko lokalnie, ale i globalnie. Popatrzcie w zestawienia finansowe. |
dokąłdnie. tylko wymaga to zaangażowania. chociaż w sumie co nie wymaga zaangażowania hmmm?
|
|
|
|
Amberus
|
2014-12-13, 18:56 MLM - Marketing sieciowy
|
|
Dobry unikalny produkt na skalę światową gwarantuje nam zawsze sukces. Jestem w tylko jednym mlm i tylko ten polecam. Oparty na najnowszym osiągnięciu medycyny. Tu zadbasz o zdrowie w sposób szczególny. No i łatwość budowy biznesu gwarantuje Ci super dochód. Poczytajcie - lamininazdrowie
|
|
|
|
onedollarman
|
2014-12-30, 18:13 MLM - Marketing sieciowy
|
|
jagodka napisał: | onedollarman napisał: | MLM to takie firmy jak FM Group, Oriflame, Avon, Betteware - i można by mnożyć. Są znane i odniosły sukces nie tylko lokalnie, ale i globalnie. Popatrzcie w zestawienia finansowe. |
dokąłdnie. tylko wymaga to zaangażowania. chociaż w sumie co nie wymaga zaangażowania hmmm? |
Przy minimalnym zaangażowaniu jest szansa dorobić parę stówek miesięcznie, głównie sprzedając te produkty wśród znajomych. Ale jak ktoś się poświęci budowaniu bazy klientów to mogą być to większe pieniądze.
|
|
|
|
Amberus
|
2014-12-30, 21:05 MLM - Marketing sieciowy
|
|
Sama sprzedaż daje jakieś tam pieniądze, ale główny dochód to ze struktury. Ja zajmuję się tylko budową biznesu, bez handlu, polecania i zapraszania. Po prostu dopracowałem to na perfekt i ten biznes wypali każdej osobie , oczywiście na moich podpowiedziach. Nie jestem jakimś guru, ale przetestowałem wszystko co możliwe i teraz sam wiem co działa i dla czego. No i produkt, w tym wypadku unikalny, połowę roboty robi za mnie. Oby wszystkie te biznesy były takie.
|
|
|
|
wojciech_k28
Audi
A3
Miasto: Wrocław
|
2015-01-15, 09:41 MLM - Marketing sieciowy
|
|
Unikalność produktów przede wszystkim, wtedy można naprawdę zarobić.
|
|
|
|
Amberus
|
2015-05-24, 07:08 MLM - Marketing sieciowy
|
|
|
|
|