pieniadz.pl

Jesteś tu: Strona główna forum » Hydepark » Moskitiery

Moskitiery

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
redds

Post2019-10-10, 11:48    Moskitiery Odpowiedz z cytatem
Czy ktoś z Was w tym sezonie montował moskitiery Warszawa? Jak się one sprawują? Interesuje mnie taka kwestia jak to, ile czasu wynosi okres ich używalności? Czy przepuszczają mimi wszystko latające owady?
Reklamy
hapoy

Post2022-04-07, 10:03    Moskitiery Odpowiedz z cytatem
Nie wiem, to wszystko jest mocno skomplikowane, bo można same moskitiery kupić, albo po prostu rolety zewnętrzne Rzeszów i to jest dla mnie niecodzienne. W sensie, jak ktoś zakłada jedno i drugie. Może to przesada ? Ja sama nie wiem, co kupię, ale na pewno nie będę na tym żałować. Chcę, żeby to miało ładny wygląd i służyło.
lunka3

Post2023-10-13, 16:09    Moskitiery Odpowiedz z cytatem
Jeżeli o mnie chodzi, to aktualnie brakuje mi już tylko rolet, chociaż rozważam żaluzje. Na przyszły rok, na lato, chciałabym zakupić również moskitiery. Słyszałam, że ta firma https://danzal.com/ posiada fantastyczne produkty. Moim zdaniem na rynku brakuje takich firm, jak producent systemów osłon okiennych Dan Żal Świdnica. Posiadają interesującą ofertę i sporą gamę produktów.
Skyper

Post2023-11-18, 17:15    Moskitiery Odpowiedz z cytatem
Generalnie jak chodzi o Warszawę to znam i polecam firmę https://www.mar-rol.pl/ w tamtym roku oni zajmowali się u nas montażem rolet antywłamaniowych i mogę pochwalić za profesjonalizm i termin realizacji. Zerknijcie na ich stronę.
Strona główna forum » Hydepark » Moskitiery
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!
Kursy walut 2024-02-29

Produkty finansowe na skróty:

Konta: Konta osobiste Konta młodzieżowe Konta firmowe Konta walutowe
Kredyty: Kredyty gotówkowe Kredyty mieszkaniowe Kredyty z dopłatą Kredyty dla firm