pieniadz.pl

Jesteś tu: Strona główna forum » Dyskusje o pracy » Najlepszy SurfBar w Polsce

Najlepszy SurfBar w Polsce

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
donhasatrone
Gość

Post2010-04-19, 23:39    Najlepszy SurfBar w Polsce Odpowiedz z cytatem
Cóż, mimo wątpliwej rekomendacji danego surfbara przez tego użytkownika, coś w tych surfbarach jest. Nie namawiam jednak nikogo do korzystania z tego typu rzeczy, jednak istnieją inne surfbary oferujące nieco ciekawsze warunki (czyt. większe NIECO zyski) i do tego program partnerski który również pomaga przemnożyć środki.
Jeden z przedmówców wyliczył zysk, który wynikałby z użytkowania surfbara po miesiącu czasu przy włączonym non-stop komputerze, ideą surfbarów jest jednak dorabianie(bo zarabianiem to ciężko nazwać) podczas pracy na komputerze, tutaj każdy powinien zadać sobie pytanie, ile dziennie spędza czasu przed komputerem i na tej podstawie wyliczyć czy konkretny surfbar miałby dla niego sens. Cechą charakterystyczną wielu tego typu programów jest bardzo mała inwazyjność, dlaczego więc nie spróbować?

Skąd moja opinia ?
Obecnie prowadzę serwis http://www.e-busines.yoyo.pl który skupia informacje na temat metod dorabiania w sieci (między innymi poruszam temat surfbarów) jeśli więc kogoś interesuje jakaś ciekawsza metoda zarobkowa serdecznie zapraszam.
Będę również wdzięczny za słowa KONSTRUKTYWNEJ krytyki
Pozdrawiam
Frątczak Michał
Reklamy
master0725
Gość

Post2010-06-01, 11:27    Re: Najlepszy SurfBar w Polsce Odpowiedz z cytatem
ja korzystam z polskiego surfbara uważam że jest dobry tu macie link:
http://www.surfbar.pl/ref=13057
Strona główna forum » Dyskusje o pracy » Najlepszy SurfBar w Polsce
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!
Kursy walut 2024-02-29

Produkty finansowe na skróty:

Konta: Konta osobiste Konta młodzieżowe Konta firmowe Konta walutowe
Kredyty: Kredyty gotówkowe Kredyty mieszkaniowe Kredyty z dopłatą Kredyty dla firm