MaciekA
|
2016-05-10, 12:13 Pomysł na otwarcie lokalu.
|
|
Wróciłem właśnie z Anglii, z zamiarem otworzenia własnej knajpy/pubu.
Angielskich pubach często widziałem automaty z prezerwatywami oraz alkomaty barowe wiszące gdzieś. Wydaje mi się, że to również może być fajna sprawa.
Chcę aby moi klienci czuli się bezpiecznie pod każdym względem
Co sądzicie o dostosowaniu tego do polskich realiów? Wydaje mi się, że w naszych barach mogłyby przydać się takie alkomaty, wiszące na ścianach.
I czy takie alkomaty na ścianę, mogę kupić w tych samych miejscach gdzie kupuje się wyposażenie barowe typu szkło, jakieś podajniki?”
|
|
|
|
Reklamy
|
|
pankran
|
2016-05-10, 13:14 Pomysł na otwarcie lokalu.
|
|
Nie mam pojęcia gdzie możesz kupić alkomat. Wiem, że artykuły typu szklanki przywozi często po prostu dostawca alkoholu konkretnej marki. Warto popytać o umowy z nimi, często można mieć spore wpływy z tego.
|
|
|
|
olaf
|
2016-05-11, 10:42 Pomysł na otwarcie lokalu.
|
|
Kiedyś czytałem, jakiś artykuł na blogu spy shopu. I gdzieś tam przewinęło mi się coś o takim alkomacie barowym. Poszukaj sobie.
Mi również podoba się perspektywa założenia własnego lokalu. Sam chciałbym mieć kiedyś swój. Jak na razie jestem barmanem i odkładam pieniądze na interes.
|
|
|
|
MaciekA
|
2016-05-11, 12:23 Pomysł na otwarcie lokalu.
|
|
olaf napisał: | Kiedyś czytałem, jakiś artykuł na blogu spy shopu. I gdzieś tam przewinęło mi się coś o takim alkomacie barowym. Poszukaj sobie.
Mi również podoba się perspektywa założenia własnego lokalu. Sam chciałbym mieć kiedyś swój. Jak na razie jestem barmanem i odkładam pieniądze na interes. |
Dokładnie o czymś takim jak to mówiłem: http://www.spyshop.pl/blog/alkomat-barowy-komercyjne-bezpieczenstwo/ Dzięki wielkie! Rewelacja.
A co do tej firmy reklamowej to też się pewnie do nich odezwę
|
|
|
|
wedo
|
2016-07-02, 20:55 Pomysł na otwarcie lokalu.
|
|
Fajna sprawa tylko trzeba uważać aby zbyt szynko nie zdewastowano takiego alkomatu.
|
|
|
|
jjanik90
BMW
335i
Miasto: Radom
|
|
|
|
Kasior10
|
2016-07-29, 09:53 Pomysł na otwarcie lokalu.
|
|
Fajny pomysł. Tylko jak będziecie robić ogródek dla dzieci to pamiętajcie o ogrodzeniu placu zabaw dla bezpieczeństwa. Teraz zresztą są bardzo ładne i nowoczesne ogrodzenia systemowe. Z pewnością, któreś Ci się spodobają.
|
|
|
|