Lasek
|
2015-06-10, 15:29 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
Witajcie!
za miesiąc z żoną mamy 10 rocznicę ślubu. Chciałbym ją zabrać na jakiś romantyczny weekend we dwoje gdzieś w pobliskie miejscowości. Jesteśmy z Wrocłąwia więc myślałem o Karpaczu. Nigdy nie przebywałem w tamtych okolicach i żona tez a więc wydaje mi się, że pomysł jej się spodoba. Szukam więc miejsca gdzie moglibyśmy spędzić miło czas w przyjemnych warunkach - interesują mnie głównie hotele spa w karpaczu. Czy jest ktoś kto był i może z czystym sercem polecić jakieś miejsce?
Ostatnio zmieniony przez Lasek dnia 2015-07-06, 11:36, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
Reklamy
|
|
bażej776
|
2015-06-10, 17:58 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
Witaj jeśli chodzi o pomysł to wyjazd jest świetnym pomysłem. W Szklarskiej i w Karpaczu jest naprawdę wiel atrakcji. Natomiast jeśli chodzi o hotele to mogę polecić Ci Gołębiewski. Masz tam wszystko czego potrzebujesz.
|
|
|
|
Manymany
|
2015-06-10, 22:28 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
Gołembiewski drogi hotel ale jeżeli chcecie nie oszczędzać jak najbardziej polecam. Ostatnio przez długi weekend w Karpaczu akurat w hotelu Greno powiem ci szczerze bardzo mi się podobało oferta spa baseny nie drogie 4 gwiazdkowy hotel myślę że warto wybrać się na taką okrągła rocznicę i nie żałować sobie czasu i pieniędzy. Na dodatek z Wrocka do Karpacza nie jest daleko. Miłego pobytu!
|
|
|
|
Lasek
|
2015-06-14, 21:35 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
A widzisz - nie pomyślałem, że w tamtym rejonie jest Gołębiowski - świetny hotel i wydaje mi się, że z takiej okazji to nie ma co oszczędzać - będzie to strzał w dziesiątkę!
co do greno to po zdjęciach równeiż widzę, ze całkiem przyjemny i klimatyczny hotel - muszę się jeszcze zastanaowić ale moze będzie to dobre miejsce na jakiś weekend w przyszłości
|
|
|
|
sergiis
|
2015-07-10, 20:25 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
Szklarska Poręba albo Karpacz na 10 rocznicę ślubu? Trochę słabo moim zdaniem, no ale może akurat Wam się to podoba. Ja bym proponował coś mniej oklepanego, np. zrobienie sobie mapy z różnymi ciekawymi miejscami w Polsce, a potem w drogę. Z moją ukochaną zwiedziliśmy tak małopolskę, poznaliśmy ciekawe miejsca, różnorakich ludzi... Na deser romantyczna noc w pokoju hotelowym - wybranym doslownie w ciemno. Wrażenia wspaniałe i wszystkim polecam.
|
|
|
|
magda906
|
2015-07-27, 12:37 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
Może okolice Poznania i hotel Sułkowski? Idealnie nada się na wypoczynek i nie tylko. Piękna piaszczysta plaża, jezioro, mnóstwo atrakcji. Hotel Sułkowski to także świetne miejsce na zorganizowanie wesela więc jeśli ktoś z Dolnego Śląska bądź Wielkopolski zastanawia się gdzie wyprawić przyjęcie weselne polecam zajrzeć tu www.hotelsulkowski.pl/wesela . 27 września odbędą się tam II Weselne Dni Otwartych Drzwi w trakcie których będzie można z bliska przyjrzeć się salom czy hotelowi.
|
|
|
|
Szeplo
|
2015-11-17, 15:29 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
Weź ze sobą jakieś zabawki erotyczne Jeśli to romantyczny wyjazd, to wiadomo, co Was czeka Fajnie byłoby pomyśleć o jakimś urozmaiceniu.
|
|
|
|
michalina77
|
2015-11-17, 19:21 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
Super pomysł Nie byłam nigdy na taki wypadzie, wiec nie mogę polecić Ci niczego z doświadczenia, ale zdarza mi się przeglądać oferty hoteli i sporo z nich oferuje takie specjalne pakiety dla dwojga, gdzie masz w pakiecie jakieś masaże, spa, basen, romantyczne kolacje etc. Twoja żona z pewnością chętnie odpocznie i zregeneruje siły takie witalne, życiowe Może zajrzyj też na jakieś zakupy grupowe, czasem można też sporo zaoszczędzić i wydać na coś specjalnego - zakupy, może sukienka, fryzjer, makijaż dla żony
|
|
|
|
Manitko
|
|
|
|
Kaczerba
|
2016-01-13, 17:30 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
Oprócz wycieczki daj jej jeszcze coś w prezencie. Zajrzyj tu http://www.maybelline.pl Pewnie znasz tę firmę, każdy ją zna. Taki prezencik to super pomysł.
|
|
|
|
Elenka
|
2016-01-22, 12:38 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
Może jakiś lot za granicę ? Z tej strony https://www.fru.pl/
sa bardzo fajne wyloty w cenie promocyjnej. Paryż może być wasz Możesz zawsze poszukać o fru opinie sam się przekonasz jakie to wszystko proste i tanie.
|
|
|
|
magda906
|
2017-11-17, 21:35 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
|
|
|
|
Asoff
|
2017-12-11, 19:39 Romantyczny weekend we dwoje - gdzie?
|
|
Ja w piątek wybieram się z żoną do Gdańska, bo tutaj http://www.dhapartamenty.pl/pl/strona-glowna/apartament-neptun-park-i.html zmalazłem świetną ofertę wynajmu apartamentu w niskiej cenie. Obydwoje już dawno chcieliśmy spędzić trochę czasu w Trójmieście, ale dopiero teraz udało nam się dostać razem urlop i zamierzamy maksymalnie wykorzystać ten czas i trochę się do siebie zbliżyć.
|
|
|
|