Diamolo
|
2015-06-14, 11:51 Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika
|
|
Kupiłem właśnie mieszkanie i potrzebuję hydraulika do założenia instalacji w łazience i kuchni. Znacie kogoś z Rybnnika kto zrobi mi to sprawnie i tak, żeby w dłuższej perspektywie czasu nie było żadnych niespodzianek?
|
|
|
|
Reklamy
|
|
Skamel
|
2015-06-14, 14:26 Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika
|
|
Nie wiem czy wypada polecać kogoś znajomego bo za chwilę wszyscy się na mnie rzucą ale mój kolega Jacek zajmuje się hydrauliką i instalacjami w Rybniku.
Sprawdź sobie PGB system.
U mnie w domu też montował instalacje i wszystko bez zarzutu
|
|
|
|
Diamolo
|
2015-06-14, 19:58 Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika
|
|
Skamel napisał: | Nie wiem czy wypada polecać kogoś znajomego bo za chwilę wszyscy się na mnie rzucą ale mój kolega Jacek zajmuje się hydrauliką i instalacjami w Rybniku.
Sprawdź sobie PGB system.
U mnie w domu też montował instalacje i wszystko bez zarzutu |
Najgorsi są Ci co dużo gadają i nic poza tym nie mają do zaoferowania. Mnie nie interesuje czy znajomy czy nie znajomy, po prostu wszystko ma być dobrze wykonane. Poza tym z każdym wykonawcą podpisuje umowę. Sprawdziłem sobie ich stronę i widzę, że znają się na tym co robią. Dzięki za namiar jutro się skontaktuje i pogadam, wtedy będę mógł podjąć jakąś decyzję.
|
|
|
|
Skamel
|
2015-06-15, 19:35 Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika
|
|
No i dobre podejście.
Skontaktuj się, dadzą namiar na kogoś u kogo robili, wtedy zdecydujesz co i jak.
Wiadomo, że nie podejmuje się takich decyzji a łapu capu.
Zresztą nikt nie będzie ryzykował bez umowy, ani wykonawca ani zlecający
|
|
|
|
lpaszczeszyc87
|
2015-07-23, 11:23 Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika
|
|
Ja jestem sprawdzony. Nadal jest zainteresowanie ? Jeśli tak to oczywiście mogę do siebie podać kontakt ale tylko w wiadomości prywatnej. Proszę do mnie napisać, wszystko wycenę oraz koszt dojazdu wytłumaczę co i jak. Mam 10letnie doświadczenie w tej branży.
|
|
|
|