pieniadz.pl

Jesteś tu: Strona główna forum » Ogłoszenia - sprzedam firmę, zainwestuję, szukam » Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika

Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Diamolo

Post2015-06-14, 11:51    Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika Odpowiedz z cytatem
Kupiłem właśnie mieszkanie i potrzebuję hydraulika do założenia instalacji w łazience i kuchni. Znacie kogoś z Rybnnika kto zrobi mi to sprawnie i tak, żeby w dłuższej perspektywie czasu nie było żadnych niespodzianek?
Reklamy
Skamel

Post2015-06-14, 14:26    Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika Odpowiedz z cytatem
Nie wiem czy wypada polecać kogoś znajomego bo za chwilę wszyscy się na mnie rzucą ale mój kolega Jacek zajmuje się hydrauliką i instalacjami w Rybniku.
Sprawdź sobie PGB system.
U mnie w domu też montował instalacje i wszystko bez zarzutu Smile
Diamolo

Post2015-06-14, 19:58    Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika Odpowiedz z cytatem
Skamel napisał:
Nie wiem czy wypada polecać kogoś znajomego bo za chwilę wszyscy się na mnie rzucą ale mój kolega Jacek zajmuje się hydrauliką i instalacjami w Rybniku.
Sprawdź sobie PGB system.
U mnie w domu też montował instalacje i wszystko bez zarzutu Smile

Najgorsi są Ci co dużo gadają i nic poza tym nie mają do zaoferowania. Mnie nie interesuje czy znajomy czy nie znajomy, po prostu wszystko ma być dobrze wykonane. Poza tym z każdym wykonawcą podpisuje umowę. Sprawdziłem sobie ich stronę i widzę, że znają się na tym co robią. Dzięki za namiar jutro się skontaktuje i pogadam, wtedy będę mógł podjąć jakąś decyzję.
Skamel

Post2015-06-15, 19:35    Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika Odpowiedz z cytatem
No i dobre podejście.
Skontaktuj się, dadzą namiar na kogoś u kogo robili, wtedy zdecydujesz co i jak.
Wiadomo, że nie podejmuje się takich decyzji a łapu capu.
Zresztą nikt nie będzie ryzykował bez umowy, ani wykonawca ani zlecający Smile
lpaszczeszyc87

Post2015-07-23, 11:23    Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika Odpowiedz z cytatem
Ja jestem sprawdzony. Nadal jest zainteresowanie ? Jeśli tak to oczywiście mogę do siebie podać kontakt ale tylko w wiadomości prywatnej. Proszę do mnie napisać, wszystko wycenę oraz koszt dojazdu wytłumaczę co i jak. Mam 10letnie doświadczenie w tej branży.
Strona główna forum » Ogłoszenia - sprzedam firmę, zainwestuję, szukam » Rybnik- szukam sprawdzonego hydraulika
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!
Kursy walut 2024-02-29

Produkty finansowe na skróty:

Konta: Konta osobiste Konta młodzieżowe Konta firmowe Konta walutowe
Kredyty: Kredyty gotówkowe Kredyty mieszkaniowe Kredyty z dopłatą Kredyty dla firm