jahangir
|
2012-12-30, 11:40 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
Tak jak w temacie - jakie biura polecacie i dlaczego? Kilka miesięcy temu zdalnie zdecydowałem się na usługi niedrogiego biura rachunkowego i niestety rozczarowałem się w 100% zaległości w fakturach, z księgową nie było możliwości porozmawiać przez telefon tylko mailowo. Nie chcę podawać strony, bo oczerniać nikogo nie chcę, wątek założony po to, żeby przedsiębiorcy mogli sobie polecać biura, a przede wszystkim, żeby spali spokojnie w nocy a Wy komu zlecacie prowadzenie swojej księgowości?
|
|
|
|
Reklamy
|
|
przedsiębiorca
|
2013-01-30, 10:07 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
W Warszawie mogę polecić biuro Finanse Consulting. Małe, kameralne, dobrze się współpracuje, zawsze odpowiadają na pytania, po prostu idą na jakość, a nie na ilość. Polecam.
|
|
|
|
moderatorek07
|
2013-02-24, 20:32 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
ja polecam to biuro z linku. sprawdzona i pewna lokalizacja
miałem u nich wirtualny adres przez pewien czas, doþoki nie dorobiłem się mieszkania, a teraz dalej prowadzą mi księgowość
jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem na priv
|
|
|
|
adre
|
2013-11-18, 20:29 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
Sprawdzone? A to jak sprawdzone to QualityDot z Warszawy. Dokładnie z ul. Środkowej. Moja przygoda z nimi zaczęła się dosyć dziwnie, że chciałem żeby zaprojektowali mi logo, a skończyło się na tym, że mam tam księgowość i wirtualne biuro.
|
|
|
|
Diana21
|
2015-02-27, 13:43 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
Ja Ci mogę polecić kancelarie WIOL Moja wieloletnia współpraca z tą kancelarią jest bardzo korzystna.
|
|
|
|
Szeplo
|
2015-03-03, 10:21 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
Ja to mogę jeszcze podsunąć namiar na biuro rachunkowe online. Wystarczy wejść na stronę business-tax.pl Jest ok, szybko, tanio, wygodnie. Chyba nie trzeba jakoś specjalnie polecać, bo to samemu trzeba sprawdzić.
|
|
|
|
Marlyyn
|
2015-03-10, 13:11 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
"diana ja też korzystałem z Wiol, świetna współpraca
A odnośnie całego tematu to chciałem powiedzieć, że jest masa mozliwości prowadzenia ksiegowości w firmie, można zatrudnić samodzielną księgową, która będzie do nas przychodzić w razie potrzeby, czyli okolo 2 razy w tygodniu. Świetnie się sprawdza przy firmie <30 osób. Dla większych firm polecam nawiązanie współpracy z dobrą kancelarią.
"
|
|
|
|
Szeplo
|
2015-05-03, 21:43 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
Marlyyn napisał: | "diana ja też korzystałem z Wiol, świetna współpraca
A odnośnie całego tematu to chciałem powiedzieć, że jest masa mozliwości prowadzenia ksiegowości w firmie, można zatrudnić samodzielną księgową, która będzie do nas przychodzić w razie potrzeby, czyli okolo 2 razy w tygodniu. Świetnie się sprawdza przy firmie <30 osób. Dla większych firm polecam nawiązanie współpracy z dobrą kancelarią.
" |
Dochodząca księgowa mnie nie przekonuje. To business-tax o którym wspomniałem jest zawsze pod ręką, a takiej księgowa może nie mieć czasu, coś jej wypadnie, etc.
|
|
|
|
robenio2x
|
2015-05-04, 14:18 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
Co to w ogóle ma znaczyć ta dochodząca księgowa czy to jest jakiś zwrot wzięty z czegoś takiego jak chociażby właśnie słownik polsko - angielski..Zdecydowanie mnie też ona nie interesuję i po prostu to jest takie słabe dość rozwiązanie. Księgowa to trzeba mieć już na miejscu i trzeba właśnie od razu korzystać z jej usług takich lokalnych. Po co ma księgowa dochodzić? Lepiej jak dojdzie wasza żona :p
|
|
|
|
duldy
|
2015-06-15, 19:07 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
|
|
|
|
robenio2x
|
2015-06-30, 07:55 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
robenio2x napisał: | Co to w ogóle ma znaczyć ta dochodząca księgowa czy to jest jakiś zwrot wzięty z czegoś takiego jak chociażby właśnie słownik polsko - angielski..Zdecydowanie mnie też ona nie interesuję i po prostu to jest takie słabe dość rozwiązanie. Księgowa to trzeba mieć już na miejscu i trzeba właśnie od razu korzystać z jej usług takich lokalnych. Po co ma księgowa dochodzić? Lepiej jak dojdzie wasza żona :p |
Domy mają to do siebie, że zawsze czegoś w nich brakuje i zawsze coś jest do wymian http://dompiekniedobrany.blog.pl/2015/02/24/zakupy-sprzetu-gospodarstwa-domowego/ jeżeli tak jest też u ciebie i potrzebujesz nowego sprzet, zapraszam
|
|
|
|
hana
|
2015-12-11, 12:36 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
Jeżeli szukacie sprawdzonego biura w Trójmieście lub w okolicach to mogę polecić wam biuro rachunkowe Free-tax - księgowość Gdańsk, korzystam już z niego ponad 2 lata i naprawdę jestem zadowolony.. a cena usług przez ten czas wcale się nie zmieniła a wręcz na standardowe procedury otrzymałem korzystne zniżki..
|
|
|
|
ameba
|
2015-12-23, 10:00 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
Polecam firmę ABAK, jeśli chodzi o prowadzenie księgowości, korzystam z ich usług od lat i nie miałem żadnych problemów.
abak.com.pl
|
|
|
|
ron
|
2016-01-18, 18:50 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
Wydaje mi się, że warto zainteresować się kompleksową obsługą typu http://www.ingksiegowosc.pl/ decydując się na takie rozwiązanie mamy pełniejszą kontrolę nad sprawami księgowym, pracuje dla nas dedykowany księgowy, obieg dokumentów jest elektroniczny, poza tym firma oferuje także usługi kadrowo-płacowe. Za pośrednictwem księgowości OnLine mamy dostęp do spraw obsługiwanych przez biuro, możemy też skontaktować się ze specjalistami.
|
|
|
|
Kaczerba
|
2016-01-21, 04:54 Sprawdzone biura rachunkowe - jakie polecacie?
|
|
Dla mnie na medal jest biuro Kognitariat. Teraz tych biur pojawia się jak grzybów po deszczu, więc znaleźć wśród nich perełkę jest naprawdę trudno. Na szczęście mnie się udało.
|
|
|
|