kaska2909
|
2016-01-25, 14:17 Studia
|
|
Jak myślicie, czy warto w ogóle wybierać się na studia? Coraz więcej osób twierdzi, że to strata czasu. Ja jednak od zawsze chciałam studiować... Kierunków jest wiele, zawsze można wybrać coś dla siebie. Ja myślałam o zdrowiu publicznym na WSEIZ w Warszawie http://www.wseiz.pl/pl/studia/wydzial-ekologii/zdrowie-publiczne . Kończył ktoś z Was taki kierunek? Jak wrażenia?
|
|
|
|
Reklamy
|
|
anakinsky
|
2016-01-25, 14:28 Studia
|
|
Beznadziejny kierunek. Nie polecam
|
|
|
|
kirke
|
2016-01-25, 17:34 Studia
|
|
Zawsze warto studiować i zdobywać wykształcenie. Studia dają Tobie mnóstwo możliwości. Z czasów moich studiów pamiętam, że osoby z wysokimi średnimi ocen chętnie zapisywały się na Erasmusa (nie wiem czy Erasmus nadal funkcjonuje) i przez kilka miesięcy mogły poznawać inną kulturę, dodatkowo zwykle mieli tam sporo luzu ;p. Możesz pogłębiać znajomość języków obcych, poznajesz nowe osoby, zdobywasz nowe doświadczenia te bardziej pozytywne i trochę mniej .
|
|
|
|
IlonaReina44
|
2016-07-21, 16:24 Studia
|
|
Ja myślę, że warto zapisać się na studia. Ja sama teraz idę na studia magisterskie Warszawa na kierunek Zarządzanie organizacją i kapitałem ludzkim. Myślę, że takie kierunki mają teraz przyszłość, a i uczelnia jest świetna.
|
|
|
|
ArturM
Miasto: Kraków
|
2016-07-26, 12:36 Studia
|
|
jak dla mnie studia zawsze się przydają
|
|
|
|
wbeszu
|
2024-11-05, 11:26 Studia
|
|
Ostatnio natknęłam się na artykuł omawiający możliwość zdobycia licencjatu z pielęgniarstwa w trybie zaocznym. Wskazuje on, że rozwój technologii oraz zmiany w prawie oświatowym umożliwiły uczelniom oferowanie programów pielęgniarstwa w trybie zaocznym. Taka forma nauki jest szczególnie kusząca dla osób, które już pracują w zawodzie lub nie mogą porzucić innych obowiązków zawodowych czy osobistych, aby na pełny etat uczęszczać na kursy - https://edulider.pl/informacja/czy-mozna-zdobyc-licencjat-z-pielegniarstwa-zaocznie Czy ktoś z Was ma doświadczenia ze studiami zaocznymi z pielęgniarstwa? Jakie korzyści zauważyliście w kontekście łączenia pracy z nauką? Chętnie poznam Wasze opinie i wskazówki dotyczące takiej formy kształcenia.
|
|
|
|