magda906
|
2016-02-16, 22:29 Szkolenia biznesowe - korzystacie?
|
|
Czy u Was w pracy są organizowane szkolenia biznesowe? Zastanawiam się czy takie działania rzeczywiście są w stanie podnieść efektywność pracy?
|
|
|
|
Reklamy
|
|
ron
|
2016-02-23, 16:06 Szkolenia biznesowe - korzystacie?
|
|
Dla pracowników bardzo ważna jest możliwość rozwoju i zwiększania kompetencji, także moim zdaniem, szkolenia to dobre rozwiązanie, tym bardziej, że pracownicy są coraz mniej przywiązani do jednego miejsca pracy. Jeżeli szukacie dobrej firmy szkoleniowej, rzućcie okiem na to.
|
|
|
|
karik
|
2016-03-26, 18:10 Szkolenia biznesowe - korzystacie?
|
|
Szkolenia biznesowe rzeczywiście potrafią poprawić efektywność pracy, wydaje mi się, że warto się na nie zdecydować. Ja byłem akurat zainteresowany szkoleniami komputerowymi, mogę polecić tę firmę http://www.edukey.pl/szkolenia/biznesowe mają doświadczenie w branży, wcześniej zajmowali się marketingiem internetowym oraz projektami IT .
|
|
|
|
maciejj862
|
2017-06-03, 12:31 Szkolenia biznesowe - korzystacie?
|
|
Szkolenia, nieważne z jakiej dziedziny jak najbardziej mogą podnieść efektywność pracy, ale pod warunkiem, że prowadzone są przez specjalistów, osoby z fachową wiedzą i sporym doświadczeniem, w dodatku potrafiącą przekazać tą wiedzę i doświadczenie. Powinniście sprawdzić szkolenia organizowane przez SEKA, to jedna z większych firm szkoleniowych - organizują zarówno szkolenia biznesowe, jak i bhp i ppoż, czy ochrony środowiska https://www.seka.pl/oferta/ochrona-srodowiska/ (przydatne zwłaszcza w zakładach produkcyjnych i przemysłowych).
|
|
|
|
redykat
|
2017-07-25, 10:05 Szkolenia biznesowe - korzystacie?
|
|
Oczywiście, że korzystamy ze szkoleń, a także średnio co 6 miesięcy sami je prowadzimy z zakresu naszej działalności biznesowej. Zawsze w takich przypadkach korzystamy z usług Hotelu Nadmorskiego w Gdyni.
|
|
|
|