karo90
|
2018-12-16, 09:44 Szkolenia dla firm w Krakowie
|
|
Interesuje mnie tutaj kwestia szkoleń dla firm w Krakowie. Jakie polecicie?
I czy jest możliwość zapisania sie na szkolenia w ramach unii europejskiej i dofinansowania?
|
|
|
|
Reklamy
|
|
pierr
|
2018-12-21, 08:37 Szkolenia dla firm w Krakowie
|
|
Nie wiem jakiego typu szkolenia Cie interesują ale polecam na przykład szkolenia jezykowe
przydatne są w każdej firmie z uwagi na to, ze na pewno pojawi sie wcześniej czy później sytuacja w której będziemy musieli porozmawiać z klientem obcojęzycznym
szkolenia takie organizowane są na wielu poziomach trudności i można postarać się o dofinansowanie o szkolenie konkretnie z języka angielskiego biznesowego
https://norton.edu.pl/szkolenia-dofinansowane/firmy-i-instytucje/
|
|
|
|
hapoy
|
2022-03-10, 09:37 Szkolenia dla firm w Krakowie
|
|
W sumie wiele szkoleń może się okazać bardzo dobrym pomysłem, jeśli chodzi o nasz rozwój. Ja sama w Human Skills sprawdzam szkolenia ze sprzedaży , ponieważ chciałabym się tym zająć, w sieci, ale i poza nią. Wiem, że nie będzie to łatwe, ale liczę, że koniec końców uda mi się to ogarnąć.
|
|
|
|
malkontentis
|
2022-06-02, 11:13 Szkolenia dla firm w Krakowie
|
|
|
|
|
|
dżejzi
|
2024-11-06, 03:20 Szkolenia dla firm w Krakowie
|
|
Jestem pewna, że sporo osób może zdecydować się na to, by się rozwijać, jeśli tylko chce. Ja sama chcę zrobić kurs rysunku architektonicznego, , bo czuję, że to może być dla mnie. Zdecydowanie mi zależy na tym, by się szkolić, a to da mi dodatkowe atuty, albo rozwiązania. Liczę na to, że będziecie w tym aspekcie ze mną zgodni . A wy się szkolicie?
|
|
|
|