pieniadz.pl

Jesteś tu: Strona główna forum » Ogłoszenia - sprzedam firmę, zainwestuję, szukam » Szukam wykonawcy dla pompy ciepła Rybnik lub okolice

Szukam wykonawcy dla pompy ciepła Rybnik lub okolice

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
olaf

Post2016-01-13, 11:06    Szukam wykonawcy dla pompy ciepła Rybnik lub okolice Odpowiedz z cytatem
Poszukuję wykonawcy dla instalacji grzewczej ziemia-powietrze. Przeszukałem już wstępnie internet, ale z tego co czytam to wcale nie jest łatwo znaleźć kogoś, kto robi to dobrze. Nie sztuka jest źle zainstalować pompę, skasować klienta, a potem borykać się z ciągłymi awariami czy bardzo wysokimi rachunkami (bo takie historie już też czytałem).
Dlatego chętnie poczytam Wasze opinie na temat wykonawców z naszego regionu.
Reklamy
pankran

Post2016-01-14, 16:13    Szukam wykonawcy dla pompy ciepła Rybnik lub okolice Odpowiedz z cytatem
Hmm, nie no już nie przesadzajmy Razz Ja uważam, że w okręgu rybnickim jest kilka firm wartych uwagi. Chociażby np PGB system. Wpisz sobie ich w wyszukiwarkę i poczytaj co ludzie piszą.
Nie wkładałabym wszystkich z Rybnika do jednego wora Razz
olaf

Post2016-01-14, 21:38    Szukam wykonawcy dla pompy ciepła Rybnik lub okolice Odpowiedz z cytatem
Nie no nie powiedziałem, że wszyscy to partacze. Stąd mój wątek, żeby znaleźć właśnie kogoś solidnego. A skąd znasz to pgb system? Robili coś u Ciebie? Możesz więcej napisać na ten temat?
pankran

Post2016-01-15, 12:55    Szukam wykonawcy dla pompy ciepła Rybnik lub okolice Odpowiedz z cytatem
Tzn u mnie osobiście nie robili. Ja że tak powiem jestem człowiekiem z branży Wink chociaż zajmuję się troszkę czymś innym. W każdym razie z tą firmą kilka razy współpracowałem przy jednej budowie i wiem jak działają. Dlatego uważam, że są warci tego aby ich polecać Exclamation
MaciekA

Post2016-01-15, 16:13    Szukam wykonawcy dla pompy ciepła Rybnik lub okolice Odpowiedz z cytatem
a możecie podać jakiś numer telefonu na przykład do tej firmy?
sam robię rozeznanie w temacie pomp ciepła i jestem bardzo ciekawy co oni by mi zaproponowali i jak wycenili :>
będę wdzięczny.
pankran

Post2016-01-17, 17:28    Szukam wykonawcy dla pompy ciepła Rybnik lub okolice Odpowiedz z cytatem
Numer tel do biura to 32 722 86 55 , albo bezpośrednio do Pana Jacka którego znam 530 720 743.
Strona główna forum » Ogłoszenia - sprzedam firmę, zainwestuję, szukam » Szukam wykonawcy dla pompy ciepła Rybnik lub okolice
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!
Kursy walut 2024-02-29

Produkty finansowe na skróty:

Konta: Konta osobiste Konta młodzieżowe Konta firmowe Konta walutowe
Kredyty: Kredyty gotówkowe Kredyty mieszkaniowe Kredyty z dopłatą Kredyty dla firm