retror
|
2015-07-16, 13:25 Wakacje
|
|
Powiem wam że u nas są takie ceny za urlop jak byśmy mieli jechać do Turcji czy gdzieś indziej. Teraz idzie łatwo znaleźć dobre linie z tego co patrzyłem wystarczy dobrze szukać i znajdziemy. Ja w tym roku jeszcze nie wiem gdzie pojadę mam kilka pomysłów ale zobaczymy na czym stanie.
|
|
|
|
Reklamy
|
|
tadeusz16
|
2015-07-21, 14:18 Wakacje
|
|
Turcja dla mnie za daleko i na pewno tam byłoby za gorąco..Według mnie warto pojechać sobie gdzieś bliżej. Ja stawiam tak lokalnie..U mnie to będzie właśnie albo jezioro nyskie albo u mnie to będzie na pewno jezioro otmuchowskie. To takie 2 alternatywy.
|
|
|
|
artkoma
|
|
|
|
kristian
|
2015-07-21, 20:32 Wakacje
|
|
Wakacje nad morzem. Standard. Nie narzekam, ale zawsze jeździmy do Międzyzdrojów i juz mam troszkę dość. Moi rodzice kupili tam mieszkanie i co sezon cała rodzina na zmianę tam mieszka. Jestesmy skazani na Międzyzdroje... Jak chcę gdzies indziej pojechać, to słyszę, że sie nie opłaca, bo tam przecież mieszkanie za darmo... ((
|
|
|
|
bastaaj
|
2015-07-21, 22:20 Wakacje
|
|
Ja akurat w tym roku wybieram się w góry nie chce mi się co roku jeździć nad morze bo dla mnie jest to oklepane więc wybieram góry mam nadzieje że również dobrze spędzę wakacje i w pełnym spokoju zobaczymy jak to wszystko się potoczy. Najważniejsze żeby pogoda się sprawdziła inaczej będzie lipa
|
|
|
|
Beghiot
|
|
|
|
mozarka
|
2015-07-22, 10:43 Wakacje
|
|
W tym roku nie wiem gdzie się wybrać..Nie dostanę zapewne urlopu ani w lipcu ani nie dostanę urlopu w sierpniu..Dlatego tak się zastanawiam by nie jechać nad morze tak po sezonie we wrześniu ? Ceny wtedy będą na pewno niższe i ceny wtedy na pewno będą mniejsze.
|
|
|
|
gienia86
|
2015-07-23, 20:48 Wakacje
|
|
Już jestem na wakacjach, sobie odpoczywam nad bałtykiem. Pogodę mam na pewno super i pogoda mi bardzo dobrze dopisuję. Udało mi się oraz razem z dziewczyną tutaj siedzę oraz razem z dziewczyną sobie tu odpoczywamy. Hotel nawet na bogato bo mamy aż 3 gwiazdki.
|
|
|
|
loretta
|
|
|
|
aniabania
|
2015-07-24, 10:20 Wakacje
|
|
Ja niestety w tym roku nie wybiorę się nigdzie Bardzo żałuję, ale jak to mówią - są rzeczy ważne i ważniejsze... Niestety niedawno zmieniłam pracę i nie mam najmniejszych szans na to, aby dostać urlop, więc nici z moich wakacji... Może uda mi się wyskoczyć gdzieś pod koniec sierpnia, ale to zaledwie na weekend.
|
|
|
|
srejmaniak
|
2015-07-24, 19:15 Wakacje
|
|
Osobiście nie mam jeszcze planów na wakacje Uznaję dewizę "po co plany? Najlepsze są spontany!" Mam nadzieję, że wkrótce coś się wyklaruje Zapewne pojadę nad polskie morze z paczką najlepszych przyjaciół Dużo zależy też od tego, kiedy dostanę urlop w pracy...
|
|
|
|
Sijasija
|
|
|
|
bryngiert
|
2015-07-25, 18:53 Wakacje
|
|
Fajnie jest w bułgarii byłem tam dwa lata temu naprawdę bardzo ciepło jest udały mi się wakację jak nigdy w życiu w tym roku planuje raczej wyjazd do Chorwacji nie miałem tam okazji jeszcze być ale teraz już moje marzenie się spełni i odiwedzę piękną chorwację.
|
|
|
|
gjermis
|
2015-07-30, 22:32 Wakacje
|
|
Powiem szczerze że ja też jeszcze nigdy nie byłem w chorwacji chyba najbardziej przeszkadza mi ta podróż i tyle godzin w aucie, zdecydowanie wygodniej jest wsiąść w samolot i bć na miejscu w dwie godziny ale w tym roku jakoś mam obawy przed dalekimi wakacjami i kto wie czy nie wyląduję właśnie w chorwacji
|
|
|
|
Hunter
|
2015-08-08, 22:47 Wakacje
|
|
zawsze przecież możesz lecieć samoolotem gdzie szybciej będziesz na miejscu nie zmęczysz się a tam możesz podróżować komunikacjami miejskimi zawsze to mniej stresu z autami bo auto też czasem może się zepsuć i zaczyna się szopka. Moim zdaniem lepiej nie robić sobie kłopotów z samochodem.
|
|
|
|