gregorio11
|
2015-05-04, 12:36 Wielka afera podsłuchowa w polskim rządzie
|
|
Tak jak zauważył bienkas wcześniej to ta niby afera pokazuje na jakim poziomie jest nasza klasa (elita - sic!) polityczna. Niestety przykre, choć możnaby rzec jaki naród taka elita polityczna i chyba nie byłoby to oderwane od rzeczywistości.
Czy da się robić zakupy z głową ? Oj uwierzcie, że się da przeczytajcie wyznania prawdziwej zakupoholiczki - http://wyznaniamadrejzakupoholiczki.blogx.pl/2015/03/10/kup-cos-do-kuchni/ teraz będziecie wiedzieć co kupić do kuchni.
Ostatnio zmieniony przez gregorio11 dnia 2015-06-29, 11:08, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
Reklamy
|
|
barabasz
|
2015-05-11, 15:39 Wielka afera podsłuchowa w polskim rządzie
|
|
Tak, myślę, że to już i tak idzie w zapomnienie, ta niby afera. Teraz mamy trudniejsze sprawy do rozwiązania jak na przykład elekcja marionetki Kaczyńskiego na prezydenta i naczelnika polskiej armii.
|
|
|
|
Kaminkoty
|
2015-05-15, 18:36 Wielka afera podsłuchowa w polskim rządzie
|
|
No prawda, że z tej całej wiekiej niby afery to nic już nie zostało. Przechodzi sprawa w zapomnienie. DLa mnie to najwieksza afera, że nasze służby nie wykryły tego, bo wygląda, że to ktoś dla swoich interesów - biznesów to domowym sposobem zrobił.
|
|
|
|
NafreTka
|
2015-07-16, 13:09 Wielka afera podsłuchowa w polskim rządzie
|
|
Efekty afery podsłuchowej będą takie, że zakaże się podsłuchiwania albo materiały nagrane zostaną uznane za niewiarygodne, bo zbyt wiele dzięki nim dowiedzieliśmy się o tym, jak politycy traktują wyborców i gdzie ich mają. Bardzo głęboko.
|
|
|
|
olnok
|
2015-07-17, 09:58 Wielka afera podsłuchowa w polskim rządzie
|
|
To jest jak dla mnie bardzo a wręcz niezwykle bardzo ciekawe, że tak jak ta afera miała swój ciach w zeszłym roku, tak i afera skoków miałA CIACH parę miesięcy temu. Klasyk, prawda? A tu nagle idą wybory i tylko po itp jest scigana, a pis swięty? Jak to??
|
|
|
|
olnok
|
2015-07-17, 10:00 Wielka afera podsłuchowa w polskim rządzie
|
|
Kaminkoty napisał: | No prawda, że z tej całej wiekiej niby afery to nic już nie zostało. Przechodzi sprawa w zapomnienie. DLa mnie to najwieksza afera, że nasze służby nie wykryły tego, bo wygląda, że to ktoś dla swoich interesów - biznesów to domowym sposobem zrobił. |
Nie no, moi drodzy forumowicze, czy wy naprawdę macie pojęcie na te sprawy polityczne jak dzieci we mgle? Od kiedy politycy są uczciwi? Od kiedy dbają przede wszystkim o swoje interesy, a nie o obywateli? Od kiedy wszystko się załatwia na boku? Od zawsze!!!
|
|
|
|
olnok
|
2015-07-17, 10:02 Wielka afera podsłuchowa w polskim rządzie
|
|
olnok napisał: | Kaminkoty napisał: | No prawda, że z tej całej wiekiej niby afery to nic już nie zostało. Przechodzi sprawa w zapomnienie. DLa mnie to najwieksza afera, że nasze służby nie wykryły tego, bo wygląda, że to ktoś dla swoich interesów - biznesów to domowym sposobem zrobił. |
Nie no, moi drodzy forumowicze, czy wy naprawdę macie pojęcie na te sprawy polityczne jak dzieci we mgle? Od kiedy politycy są uczciwi? Od kiedy dbają przede wszystkim o swoje interesy, a nie o obywateli? Od kiedy wszystko się załatwia na boku? Od zawsze!!! |
zebyśmy się tutaj dobrze zrozumieli- nie dotyczy to polityków tej czy tamtej czy jeszcze innej strony... Chodzi mi o całe założenie polityki. Demokracja i bark duuużych układów upadły zaraz po demokracji atenskiej. Wszyscy chcą tam zarobić jak najwięcej.
|
|
|
|
Lol
|
2015-07-18, 09:44 Wielka afera podsłuchowa w polskim rządzie
|
|
Wskazcie mi czasy, kiedy nie było wielkich afer?? Są to oczywiście tylko i wyłącznie te czasy, gdzie nie było szans na wielkie afery, bo panowaał komunistyczny zamordyzm i nie było opcji , żeby ktoś się odezwał. Dziś możemy o nich mówić, o tych gierkach...
|
|
|
|
Lol
|
2015-07-18, 09:46 Wielka afera podsłuchowa w polskim rządzie
|
|
NafreTka napisał: | Efekty afery podsłuchowej będą takie, że zakaże się podsłuchiwania albo materiały nagrane zostaną uznane za niewiarygodne, bo zbyt wiele dzięki nim dowiedzieliśmy się o tym, jak politycy traktują wyborców i gdzie ich mają. Bardzo głęboko. |
Kochanie, ale już od stu lat mamy zakaz podsłuchiwania kogoś... bez jego zgody. To jets przepiękny absurd godny barei i tej szafy w gainecie tyma jako prezesa klubu tęcza. Ale jak dla mne to nic nowego- czeg się spodziewałeś po nich? Ze im zależy na nas?
|
|
|
|
podamoss
|
|
|
|
kalatoner
|
2015-07-23, 22:55 Wielka afera podsłuchowa w polskim rządzie
|
|
Z tego, co widzę, to wielka afera podsłuchowa tyle zmieniła w polityce, ze teraz trudniej będzie cokolwiek udowodnić przed sądem na podstawie podsłuchów, bo właśnie uznano je za niezgodne z prawem. Czyli nawet jak ktoś się na nagraniu przyzna, ze kradnie, to nie jest dowód przeciwko niemu.
|
|
|
|
igryks
|
2015-07-30, 15:07 Wielka afera podsłuchowa w polskim rządzie
|
|
taka wielka afera podsłuchowa i kto w niej ucierpiał?? Większość osób które brały czynny udział w tych dyskusjach nadal ma się dobrze i nadal zajmuje stanowiska które zajmowała. Więc mały deszcz z dużej chmury.
|
|
|
|
onedollarman
|
|
|
|