pieniadz.pl

Jesteś tu: Strona główna forum » Hydepark » Wysyłka ważnych dokumentów firmowych

Wysyłka ważnych dokumentów firmowych

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
pankran

Post2015-09-22, 09:43    Wysyłka ważnych dokumentów firmowych Odpowiedz z cytatem
Szef zlecił mi przesłanie ważnych dokumentów firmowych do innej firmy. Muszę znaleźć jakiegoś kuriera za pośrednictwem którego mam to wysłać. Zasady są dwie. Ma być szybko i tanio. Możecie coś podpowiedzieć?
Reklamy
MaciekA

Post2015-09-22, 13:02    Wysyłka ważnych dokumentów firmowych Odpowiedz z cytatem
Jeśli szybko to na pewno kurier.
A jeśli tanio to najlepiej szukaj wśród tanich kurierów. Oni mają niższe stawki niż duże firmy kurierskie.
pankran

Post2015-09-23, 11:32    Wysyłka ważnych dokumentów firmowych Odpowiedz z cytatem
A jacy to są tani kurierzy, bo nie bardzo rozumiem? Trochę mi się nie uśmiecha przeglądać wszystkich cenników firm kurierskich, bo szkoda mi czasu.
MaciekA

Post2015-09-24, 14:01    Wysyłka ważnych dokumentów firmowych Odpowiedz z cytatem
Ja już korzystałem z kilku takich tanich kurierów.
Ale mi osobiście najlepiej współpracowało się z wysyłaj taniej. Byli chyba najbardziej solidni ze wszystkich. A co do ceny to już sobie sprawdzaj bezpośrednio w cenniku http://www.wysylajtaniej.pl/?akcja=cennik
bo wiadomo, że wszystko zależy od wielkości i wagi paczki.
Skamel

Post2015-09-25, 12:11    Wysyłka ważnych dokumentów firmowych Odpowiedz z cytatem
Ja z wysyłaj taniej też już korzystałem i potwierdzam, ze ceny mają konkurencyjne.
A jeszcze tak co do szybkości, to jeśli bardzo Ci zależy na czasie to pamiętaj, że zawsze możesz przyspieszyć swoją przesyłkę Exclamation Wtedy oczywiście jest drożej, ale za to masz szybciej. Dlatego musisz zobaczyć jak to cenowo wychodzi i na czym bardziej zależy Twojemu szefowi Cool
pankran

Post2015-09-28, 13:14    Wysyłka ważnych dokumentów firmowych Odpowiedz z cytatem
Dzięki bardzo za informacje. Przeglądałem już cennik i przyspieszać przesyłki nie potrzebuję, bo i tak z tego co widzę dostarczają paczki następnego dnia. A czy to będzie rano czy po południu to już nieistotne. Ważne, że dojdzie na drugi dzień, bo o to mi właśnie chodziło.
A cena przesyłki już zatwierdzona przez szefa więc jest ok.
Manor

Post2015-09-30, 13:18    Wysyłka ważnych dokumentów firmowych Odpowiedz z cytatem
Jak ważne dokumenty chcesz przesyłać, to raczej ni szukaj tanio tylko solidnie.
Strona główna forum » Hydepark » Wysyłka ważnych dokumentów firmowych
Skocz do:  
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Recepcja
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!
Kursy walut 2024-02-29

Produkty finansowe na skróty:

Konta: Konta osobiste Konta młodzieżowe Konta firmowe Konta walutowe
Kredyty: Kredyty gotówkowe Kredyty mieszkaniowe Kredyty z dopłatą Kredyty dla firm