karo90
|
2016-01-20, 12:37 Zamawiał ktoś fototapetę przez internet
|
|
Na początku zastanawiałem się nad tym aby kupić gotową ale nie ma wzoru jaki mnie interesuje. Może ktoś zamawiał przez internet i powie czy warto? Czy dostarczą mi taką fototapetę jaka chcę?
|
|
|
|
Reklamy
|
|
pierr
|
2016-01-20, 14:15 Zamawiał ktoś fototapetę przez internet
|
|
W marketach faktycznie nie ma wielu wzorów ( zwykle wszedzie są podobne wzory fototapet) ale odradzam kupowanie takiej fototapety z uwagi na określony rozmiar. Jeśli kopisz gotową mozesz mieć dość spory problem z docięciem jej pod wymiar ściany. Najlepiej jest zamówić fototapetę w sieci tak aby dopasować ją do ściany. Jakiś czas temu przeprowadziłem niewielki remont w biurze oraz zdecydowałem się położyć na jednej scianie fototapetę. Zamówiłem tutaj:
http://www.dekowizja.pl/
|
|
|
|
BimagoPL
|
2016-01-21, 10:14 Zamawiał ktoś fototapetę przez internet
|
|
Fototapety to jeden z tych produktów, które praktycznie zawsze lepiej zamawiać w sklepie internetowym - wybór jest o niebo większy niż w nawet najlepiej zaopatrzonym studio stacjonarnym. Nie trzeba się też obawiać, czy fototapeta będzie zgodna z zamówieniem. Trudno nam mówić o wszystkich sklepach, ale w Bimago o obsłudze klienta świadczy choćby przyznany certyfikat TrustedShop Poza tym zawsze ma pan możliwość zwrotu w ciągu 30 dniu, jeśli nie okazałaby się jednak odpowiednia do pomieszczenia.
|
|
|
|
Fazi
Miasto: Katowice
|
2016-01-27, 14:24 Zamawiał ktoś fototapetę przez internet
|
|
Nie, bo jak się doliczy koszty przesyłki, to się za bardzo nie opłaca, chyba że kupujesz dużą ilość.
|
|
|
|
magdan90
|
2022-04-22, 12:57 Zamawiał ktoś fototapetę przez internet
|
|
Dobre pytanie Polećcie najlepsze Waszym zdaniem sklepy z fototapetami. Chciałabym stworzyć przytulną strefę do snu dla dziecka - subtelna fototapeta ścienna, białe łóżeczko, a nad nim baldachim. Liczę na Wasze sugestie
|
|
|
|