tekla55
|
2015-05-27, 22:30 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
Ja mam świadomośc że nie ma jednego idealnego rozwiązania, ale próbuje coś znalesć wyjątkowo pod siebie..spróbuję jescze przedstawić jakis swój plan tygodnia (jakie cwiczenia i jaka dieta i kiedy) może...również to coś wyjaśnieni na ile mam szanse osiągnąć zamierzone cele...
|
|
|
|
Reklamy
|
|
buczek
|
2015-05-29, 14:25 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
Da się to zrobić ale do tego trzeba mieć odpowiednie chęci i odpowiednie podejście. Bez tego się nic nie wyczaruję i będzie naprawdę kiepsko z człowiekiem. Da się zbić wagę z odpowiednim podejściem psychicznym takie które jest w kwestii odchudzania bardzo ważne.
|
|
|
|
Renia36
|
|
|
|
eurak
|
2015-06-12, 18:41 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
Chyba wszystko zależy od naszego nastawienia.Jeśli będziemy mówili sobie, że uda nam się schudną to tak będzie. Wystarczy trochę czasu. Dieta i kilka ćwiczeń.
|
|
|
|
Matykiuta
|
2015-06-15, 14:33 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
nawet dieta nie musi być specjalna wystarczy się regularnie ruszać i być aktywny fizycznie i zaraz nam kilogramy będą uciekać jeść 5 razy dziennie ale mniejsze porcje i nasz organizm zaraz zacznie się przyzwyczajać i będzie pracował tak jak pracować ma
|
|
|
|
getsmile
|
|
|
|
katia81
|
2015-06-16, 13:56 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
Akurat dla mnie zrzucenie wagi jest bardzo trudne. Biorę liczne leki, które to utrudniają i pomimo racjonalnego żywienia i aktywności, w takim zakresie na jaki mogę sobie pozwolić, waga stoi w miejscu. Także schudnięcie dla niektórych to nie taka prosta sprawa.
|
|
|
|
binalek
|
2015-06-19, 22:46 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
No i to prawda - wcale nie musi być trudne! Wystarczy tylko determinacja i chęć zmiany swojego trybu życia Wiem to, bo sam na sobie tego doświadczyłem Siostra zaraziła mnie siłownią,zacząłem jeść zdrowo i regularnie i dzięki temu czuję się o wiele lepiej i pozbyłem się zbędnych kilogramów
|
|
|
|
halabal
|
2015-07-08, 18:41 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
Osobiscie diety dla mnie sie nie nadaja bo zwykle jak sie ja skonczy to pomalu wraca sie do wagi bo jest twierdzenie jestem juz chudy to sobie pozwole raz na to i tamto... najlepsza lepsza praca bo pieniadz a cwiczenia nudza z reguly... ma sie fajna kondycje, jak ojcu pokazalem po dwoch tygodniach jak sie worki ziemniakow przenosi to go zatkalo
|
|
|
|
zgubi
|
2015-07-09, 17:23 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
Najlepsze na letnią dietę są koktajle:-)
Składniki:
Część truskawkowo- morelowa:
250 g truskawek
1 nektarynka
½ łyżki miodu
1 łyżeczka soku z cytryny(niekoniecznie)
Część bananowo- ananasowa:
1 średni banan
100 g ananasa jeśli świeży to bez skórki
2 łyżki jogurtu naturalnego
1 łyżeczka soku z cytryny
|
|
|
|
bartiotk
|
2015-07-09, 18:35 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
jeżeli jesteś zdrowy nie masz alergii to dieta ci jest nie potrzebna chyba że jesteś otyły no to wiadome warto iść w dietę a jak nie to jeść mniej ale częściej i co najważniejsze nie głodzić swojego organizmu bo wtedy źle działa. Jeżeli lubisz zdrowo jeśc to jedz to co zdrowe nie trzeba żadnego dietetyka.
|
|
|
|
sergiis
|
2015-07-10, 20:18 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
Chyba wystarczy przeliczyć zapotrzebowanie na kalorie i nie trzeba chodzić nawet do dietetyka. Dietę to ma każdy człowiek, nie każdy ma jednak właściwą dla siebie. Już nie wspominając o tym, że Polacy są nieprawdopodobnie monotonni w doborze składników żywieniowych.
|
|
|
|
Maszmara
|
2015-07-11, 18:02 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
A według mnie musi. Na prawdę, ale nie da się z uśmiechem na twarzy zgubić kilogramów, które były gromadzone latami. Kurcze, jak ktoś za sport uważał pstrykanie pilotem do telewizora, to niestety ale będzie cierpiał podczas ćwiczeń, bo jest leń i tyle.
|
|
|
|
Malaga
|
2015-07-11, 18:20 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
Uważam podobnie jak w temacie rzucenie nadwagi to nie jest jakiś duży wysiłek. Według mnie jak się chce to się uda. Nawet się nie obejrzymy i już będzie po nadwadze.
|
|
|
|
gienia86
|
2015-07-11, 23:35 Zrzucanie nadwagi wcale nie musi być trudne
|
|
Prawdę powiedziawszy ze swojego doświadczenia wiem już, że podstawą jest ograniczenie jedzenia i nie mam tu na myśli nie jedzenie w ogóle a po prostu ograniczenie porcji.Poza tym przydałoby się zdrowe jedzenie i regularne posiłki. Dobrze ograniczyć słodycze.
|
|
|
|